وي با اشاره به اينکه تسهيلات درخواست شده براي انجام طرحها 400 ميليارد تومان است افزود: 80 ميليارد تومان از اين اعتبارات منجر به عقد قرار داد شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان مازندران انتظار دولت از بانکها را براي ارائه تسهيلات به منظور توسعه بخش گردشگري را بيش از ميزان پرداخت شده عنوان کرد.
عباس نژاد با بيان اينکه توسعه گردشگري در برنامه چهارم داراي نواقص بوده است و راه رسيدن به اين مهم را هموار نمي کرد، اظهار کرد: در زمان تدوين اين برنامه، سازمان به معناي فعالي وجود نداشت و برنامهاي نيز براي آن در نظر گرفته نشده بود.
وي با تاکيد بر اينکه در برنامه چهارم توسعه، 17 هزار شغل در بخش واحدهاي بين راهي و هفت هزار شغل در بخش هتلداري پيش بيني شده است، تصريح کرد:تامين نمودن و اجراي اين برنامه در عمل ميسر نبود .
رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان مازندران خاطرنشان کرد: در برنامه پنجم توسعه که در حال نهايي شدن است بخش گردشگري دگرگون خواهد شد.
نخستين نمايشگاه تخصصي صنعت و تجهيزات هتلداري، رستوران، آشپزخانه، تهيه غذا، سفر و صنايع وابسته ايران 25 مردادماه به مدت پنج روز در مازندران (قائمشهر) گشايش يافت./117
انتهای پیام/