به گفته وي،با توجه به جاذبههاي متعدد طبيعي و فرهنگي استان، گردشگري يکي از محورهاي مهم توسعه گلستان بوده و از اين رو نياز است با مطالعات و امکان سنجي دقيق،زيرساختهاي لازم گردشگري با لحاظ ملاحظات زيست محيطي و منابع طبيعي فراهم شود.
معاون عمراني استاندار گلستان همچنين خاطرنشان کرد: تاکيد ما در اين مطالعات بر لحاظ نظرات کارشناسي دستگاه هاي ذيربط و نيز اسناد فرادستي نظير سند چشم انداز توسعه همه جانبه و پايدار استان است.
دبير کارگروه گردشگري استان گلستان نيز در اين جلسه گفت: دادههاي گذشته نگر و اسناد بالادستي ما را به اين سو رهنمون ميسازد که براي توسعه گردشگري بايد با برنامه ريزي دقيق اقدام به ايجاد زون هاي گردشگري کرد تا توسعه گردشگري سريع تر محقق کرد.
فريدون فعالي افزود: گردشگران، بخش خصوصي، تورهاي گردشگري و مديران دستگاه هاي اجرايي از جمله عناصر تعيين کننده در تهيه بسته هاي سرمايه گذاري در بخش گردشگري هستند که اين سازمان با لحاظ اين عناصر درصدد است جهت جذب سرمايه گذاران، بسته هاي سرمايه گذاري مختلفي را در بخش گردشگري تهيه نمايد.
وي يادآور شد: با احداث جاذبههاي انسان ساخت نظير تله کابين، باغ پرندگان موزه و... در استان ميتوان مسافران و گردشگران بيشتري را به استان جذب کرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان با اشاره به در پيش بودن سومين جشنواره فرهنگ اقوام ايران در اوايل مهر ماه امسال گفت: اين جشنواره از پنجم تا هشتم مهرماه امسال در محل تالار فخرالدين اسعد گرگاني برگزار مي شود و طي چهار روز اقوام مختلف کشور مراسم آييني، صنايع دستي، موسيقي محلي و... خود را در معرض ديد عمومي خواهند گذاشت.
فعالي در پايان نويد داد جشنواره فرهنگ اقوام ساکن در استان گلستان نيز در آستانه فرارسيدن عيد نوروز در تهران برگزار خواهد شد./106
انتهای پیام/