وي با اشاره به اينکه در بخش بازارشناسي داخلي و خارجي اين معاونت سرمايه گذاريهايي انجام ميدهد، اظهار داشت: شناخت بازار و بازاريابي براي توليدات صنايعدستي در همه نقاط جهان بر عهده دولتها است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان ادامه داد: توليد کننده اقلام صنايعدستي نميتواند هم به توليد محصولات بپردازد و هم با شناسايي بازار آنها را به فروش رسانده و يا در بازارهاي جهاني عرضه کند.
هاتفي فارمد با بيان اينکه مشکل اساسي بخش صنايعدستي در حال حاضر حرکت توليدکنندگان ما به صورت همزمان در اين سه بخش است، گفت: اين اتفاق زمينه ساز معضلات بسياري در بازار فروش توليدات صنايعدستي شده است.
وي تصريح کرد: معاونت هنرهاي سنتي قصد دارد با تقويت تعاونيها، اتحاديهها و تشکلهاي مردمي صنايعدستي در کنار فعاليت گستردهاي که در اين بخش انجام ميدهد، اين مشکل را کاهش دهد.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: با تقويت و شکل گيري اتحاديهها و تعاونيهاي صنايعدستي بازاريابي و بازارشناسي براي توليدات صنايعدستي با سرعت بيشتري دنبال ميشود.
هاتفي اضافه کرد: با اين اقدامات صنايعدستي به سمت و سوي سفارش پذيري حرکت ميکند و توليدات عرضه شده با سليقه بازارهاي جهاني مطابقت خواهد داشت.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي همچنين در خصوص افزايش فعاليتهاي فرهنگي در سال جاري تصريح کرد: در طول سال گذشته و سال جاري معاونت هنرهاي سنتي در دو جشنواره فيلم فجر و فيلمهاي کودک و نوجوان حضور داشته است که اين اقدامي موثر به حساب ميآيد.
حسين هاتفي فارمد افزود: تعامل با کارگردانان، تهيه کنندگان کشورمان زمينه حضور پر رنگ صنايعدستي در شبکههاي سراسري و استاني خواهد شد.
وي خاطرنشان کرد: در اين حوزه در سال جاري نيازمند حمايت جدي دولت براي استفاده از ظرفيت بيش از پيش رسانه ملي هستيم ضمن اينکه نياز به سرمايه گذاري فيلمسازان سينمايي براي حضور پر رنگ صنايعدستي در اين رسانه احساس ميشود.
111/
انتهای پیام/