مهدي ايزدي افزود:طبقه اول اين بنا در زلزله سال 1336 تخريب شد و در سال 1349 مرمت آن آغاز و چهار سال بعد به اتمام رسيد و در همان ابتداي کار مرمت به ثبت رسيد.
وي خاطرنشان کرد:اين بناي تاريخي اوايل انقلاب با کاربري دبيرستان گشايش يافت و يکسال بعد به عنوان کتابخانه عمومي فعاليت خود را آغاز کرد و تا سال 82 نيز ادامه داشت.
معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان مازندران يادآور شد:سازمان ميراث فرهنگي استان مازندران سال 85 مرمت و بازسازي اين بنا را با هدف راه اندازي موزه مردم شناسي آلاشت آغاز کرد.
ايزدي خاطرنشان کرد:اعتبار لازم براي راه اندازي اين موزه از محل اعتبارات سفر دوم رياست جمهوري به استان و همچنين اداره کل موزه هاي کشور هزينه شد.
وي تصريح کرد:در طبقه اول ساختمان موزه مردم شناسي آلاشت ادوات کشاورزي و وسايل زندگي روستايي به نمايش گذاشته شده است و در طبقه دوم ظروف سفالي ،ظروف مسي، فانوس، چراغهاي قديمي، پارچه هاي محلي نظير چادرشب، نمد و صنايع دستي اين منطقه به نمايش گذاشته شده است.
معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي استان مازندران يادآور شد: در بخشي از اين موزه سرنيزه،زين،رکاب و چکمه هاي چرمي به نمايش گذاشته شده است همچنين يک اتاق خالي در اين ساختمان وجود دارد که در صدد هستيم به جمع آوري و نمايش اسناد تاريخي در آن بپردازيم./117
انتهای پیام/