موسيقي زباني فراتر از ساير زبانهاست

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي،استاد حسن اسکندري، در گفتگويي ضمن بيان اين مطلب افزود: ايران به دليل تنوع موسيقايي، کشوري بسيار غني است و اين مسئله وقتي انواع مختلف موسيقي هاي رايج يک جا جمع مي شوند بيشتر نمود پيدا مي کند.

اين پيشکسوت موسيقي سنتي، از افزايش علاقمندي مردم به اشکال اصيل و سنتي موسيقي ابراز خرسندي کرد و گفت: لازم است هر از چند گاهي، با برگزاري جشنواره هايي، مردم نقاط مختلف کشور را با جاذبه ها و ظرايف موسيقي ساير نقاط آشنا کنيم.

وي، زنده ماندن و گسترش موسيقي اصيل را يکي از بديهي ترين نتايج اين اقدام ارزيابي نمود و تاکيد کرد: در چنين جشنواره ها و گردهم آيي‌هايي، هنرمندان با يکديگر و مردم با هنرمندان بيش از پيش آشنا مي شوند و زمينه رشد موسيقي اصيل فراهم مي‌شود.

عاشيق حسن اسکندري که به نمايندگي از موسيقي آذري در نخستين جشنواره آواهاي باستاني کشور در شهر همدان شرکت کرده بود، ابراز علاقمندي مردم را نسبت به موسيقي اصيل و محلي غير قابل وصف دانست.

وي که در اين مراسم، با بهره گيري از اشعار استاد شهريار به اجراي برنامه پرداخته بود، گفت: بيشتر حاضران در مراسم با اينکه معني اشعار را نمي دانستند، از آهنگين بودن کلام شهريار شعر شيرين سخن و همراهي موسيقي اصيل لذت بردند و گروه اجرا کننده را مدت مديدي تشويق کردند.

پيشکسوت موسيقي سنتي استان ضمن قدرداني از سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري و با تاکيد بر مفيد و موثر بودن چنين جشنواره هايي، خواستار حمايت جدي تر دولت از حفظ فرهنگ بومي و ملي با برگزاري اينگونه جشنواره ها شد تا فرهنگ ايراني همچون گذشته بازهم در دنيا يکه تاز و بي رقيب بماند.

جشنواره آواهاي باستاني با حضور پيشکسوتاني از نقاط مختلف کشور در استان همدان برگزار شد و هنرمنداني از استان آذربايجان شرقي در آن حضور داشته و به ارايه برنامه هاي هنري خود پرداخته اند./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388061114