رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح کرد: انتخاب و تعيين مناطق نمونه گردشگري و ايجاد همکاري بين سازمانهاي مختلف براي معرفي اين مناطق در روند آشنايي سرمايه گذاران با توانمندي هاي استان بسيار چشمگير بوده است.
محمدي با تاکيد بر تسهيل شرايط سرمايه گذاران افزود: با توجه به رويکرد جديدي که براي جذب سرمايه گذاران وجود دارد به شکلي همه جانبه از سرمايه گذاران حمايت مي شود و شرايطي که قبلا براي سرمايه گذاري وجود داشت بسيار تسهيل شده اند.
به گفته وي، توسعه زير ساخت هاي به ويژه در مناطقي که با بررسي هاي دقيق و کارشناسانه به نام مناطق نمونه گردشگري تعيين شده اند، مي تواند به رشد و توسعه صنعت درآمدزاي گردشگري و توريسم کمک شاياني کند.
محمدي افزود: خوشبختانه تمام مسئولان استان با مديريت استاندار محترم آذربايجان شرقي درصدد تسهيل شرايط حضور سرمايه گذاران در استان و کشور هستند و همه آنها معتقدند با برنامه ريزي دقيق در اين مورد مي توانيم به افزايش درآمدها و اشتغال زايي و توسعه پايدار دست پيدا کنيم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تلاش براي ثبت بناهاي تاريخي و جاذبه هاي طبيعي استان را گامي ديگر در جهت معرفي استان دانست و گفت: ثبت مجموعه کليساهاي استان در فهرست آثار جهاني توسط يونسکو، باعث آشنايي و حضور پر رنگ گردشگران خارجي شده و اميدواريم با ثبت بازار تاريخي تبريز در فهرست آثار جهاني سازمان يونسکو شاهد حضور علاقه مندان به ابنيه تاريخي و فرهنگي از نقاط مختلف کشور و استان باشيم.
دبير کارگروه گردشگري استان در پايان سخنانش از همکاري تمام مسئولين استاني براي همکاري با سرمايه گذاران براي تسهيل شرايط سرمايه گذاري و ارائه مجوزهاي لازم تشکر کرد./106
انتهای پیام/