کوروش روستايي در ادامه خاطرنشان کرد: در اين دوران انسانها به صورت متحرک و در گروههاي 10 تا 15 نفره يکجا نشين نبوده و درهر زيست بومي به دنبال منابع غذايي از جمله منابع حيواني يا گياهي بودند.
به گفته عضو هيأت علمي پژوهشکده باستان شناسي؛ پيشبيني ميشود در اين مرحله از عمليات بررسي و شناسايي، محوطههاي ديگري مربوط به دوران پيش از تاريخ همچون گورستان و محوطههاي کوچنشين شناسايي شود.
سرپرست هيأت بررسي و شناسايي شهرستان کوهرنگ واقع در استان چهار محال و بختياري بيان داشت: پيشبيني ميشود اين عمليات تا 50 روز آينده به پايان برسد.
روستايي با اشاره به اينکه محوطههاي تاريخي شهرستان کوهرنگ در کوهستانيترين منطقه ايران واقع شدهاند اظهار داشت: براساس برآوردهاي صورت گرفته پايينترين نقطه اين منطقه در حدود 230 متر ارتفاع دارد.
وي با بيان اينکه اساساً منطقه مورد اشاره منطقهاي کوچ نشين بوده است تصريح کرد: دربين اين محوطهها به طور پيوسته از دوره پارينه سنگي ميانه تا پارينه سنگي جديد و نوسنگي و حتي قاجار نيز وجود دارد.
خاطرنشان ميشود در سال 86 فصل نخست بررسي و شناسايي اين محوطه توسط اين کارشناس ارشد باستان شناسي با بررسي و شناسايي بيش از نيمي از اين محوطه ها شامل حدود 176 محوطه انجام شد./118
انتهای پیام/