مسعود اسدپور با اشاره به آسيبهاي متعدد وارد شده به اين بنا و خطرهاي احتمالي که استفاده از اين بنا را غيرممکن ميکرد خاطرنشان کرد:با توجه به نشست سقفها به دليل سنگيني بسيار زياد پيشگيري از آسيبهاي بيشتر به ويژه در اين بخشها ضروري به نظر ميرسيد.
وي افزود:براين اساس مرمت اضطراري اين اثر معماري با نظارت سازمان ميراث فرهنگي استان تهران از اواخر فروردين 88 آغاز شد.
وي با بيان اينکه عمليات نصب داربست حفاظتي و عملياتي در سرسراي اين بخش انجام شد تصريح کرد:درحال حاضر عمليات تزئينات لمهکوبي چوبي در سقف طبقه همکف نيز مهار و کنترل شده است.
به گفته اين کارشناس مرمت و احياي بناهاي تاريخي؛همچنين عمليات تثبيت و استحکام بخشي تزئينات لمه، مرمت بخشهاي آسيب ديده، نصب مجدد 45 متر مربع تزئينات لمه به لحاظ آسيب ديدگي، پاکسازي گچ و مصالح فرسوده سقف ايوان به منظور باز سازي سقف به طور کامل انجام شد.
وي با اشاره به اينکه گچکاري سقف ايوان، برش و جمع آوري لولههاي فرسوده تأسيسات به طور کامل انجام شده است اظهارداشت:همچنين پر کردن و تزريق بتن در داخل جرز و تخته کوب کردن سقف به طور کامل انجام شده است.
اسدپور بيان داشت:اکنون تهيه نقشههاي معماري داخلي با توجه به تأثير نوع کاربري و معماري داخلي در تهيه نقشههاي تأسيساتي در دستور کار قرار گرفته است.
وي با بيان اينکه عمليات و روش اجرا براي آغاز عمليات حفاظت و مرمت تزئينات گچبري و آينهکاري، هماهنگي، آزمايش و تعيين خواهند شد يادآورشد:پيشبيني ميشود عمليات اجراي مرمت اضطراري اين بناي تاريخي تا پايان پائيز امسال به پايان برسد./119
انتهای پیام/