محمدعلي توحيدي نيا افزود: پيش از اين امکانات گردشگري براي گردشگران وجود نداشت ولي مردم براي تفريح به اين منطقه ميرفتند که متاسفانه با توجه به نبود امکانات به محيط زيست آسيب مي رساندند بنابراين سازمان ميراث فرهنگي اين منطقه را از محيط زيست گرفت و اقدام به اجراي اين زيرساخت ها کرد.
وي خاطرنشان کرد:بهره برداري از اين مجموعه با هماهنگي محيط زيست به بخش خصوصي واگذار خواهد شد چون نياز به خدمات ديگر همچون سفره خانه سنتي ،رستوران و ... دارد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي هرمزگان يکي از مشکلات کوه گنو را نبود آب در اين منطقه معرفي کرد و گفت:با توجه به اينکه اين منطقه در ارتفاع بالا قرار گرفته است بنابراين بر اساس مطالعات انجام شده، شرکت هاي ژئو فيزيک گمانه زني کردند و به آب نرسيدند ولي وجود يک چشمه قديمي در اين محوطه تا حدودي مشکلات را حل کرد.
توحيدي نيا يادآور شد:در حال احياي اين چشمه هستيم تا آب را به اين مجموعه منتقل کنيم در واقع با اعتبار موجود به آب دست يافتيم و پيگير تکميل اعتبار هستيم تا با انتقال آب به اين مجموعه زيرساختها در اين مجموعه را به صددرصد برسانيم.
وي با اشاره به اعتبارات هزينه شده گفت:سال 86 براي اين منطقه 400 ميليون تومان اعتبار و سال گذشته 500 ميليون تومان اعتبار از محل اعتبارات تملک دارايي استان اختصاص يافت و در صورتيکه 300 ميليون تومان اعتبار از اعتبارات ملي به اين پروژه کمک شود زيرساخت ها ي گردشگري اين منطقه تکميل مي شود./117
انتهای پیام/