تاسيس هنرستان صنايع دستي در استان قزوين

به گزارش ميراث آريا(chtn) حميد رضا قاسمي، معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان با اعلام اين خبر گفت: در جهت ساماندهي و ارتقاي آموزش صنايع دستي و آشنايي نسل نوجوان و جوان با صنايع دستي و هنرهاي سنتي تاسيس هنرستان صنايع دستي بررسي و در دستور کار دو سازمان مذکور قرار گرفت.

قاسمي يکي از راهکارهاي موثر در راستاي حفظ و احياي هنرهاي سنتي و صنايع دستي را آموزش و ترويج اين هنر هاي صناعي خواند و افزود: براي زنده نگه داشتن صنايع دستي و هنرهاي سنتي که هويت يک ملت است بايد سرمايه گذاري در نسل‌هاي نوجوان و جوان صورت پذيرد تا با ايجاد انگيزه و ترغيب اين نسل بتوانيم اين هنر و صنعت را زنده نگه داشته و به نسل‌هاي آينده برسانيم.

وي اظهار داشت: طي هماهنگي‌هاي به عمل آمده با سازمان آموزش و پرورش استان اميدواريم بتوانيم هنرستان صنايع دستي را که گام مهمي در جهت ساماندهي و اجرا آموزش تخصصي در زمينه صنايع دستي و هنرهاي سنتي مي‌باشد را به انجام رسانده و با همراهي دو سازمان به تاسيس اين هنرستان اقدام کنيم.

حميد رضا قاسمي تصريح کرد: ضمن تعامل صورت گرفته با سازمان آموزش و پرورش استان براي اجرايي شدن طرح تاسيس هنرستان مقرر شد که نيروهاي متخصص آموزشي، تهيه منايع درسي، مکان آموزشي تجهيزات تخصصي توسط سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان و نيروي انساني و تجهيزات آموزشي نيز به عهده سازمان آموزش و پرورش استان باشد و با اجرايي شدن اين طرح مي‌توانيم براي ادامه تحصيل فارغ التحصيلان رشته هاي مختلف صنايع دستي را در سطوح دانشگاهي و آکادميک از طريق تاسيس مرکز آموزش عالي- علمي کاربردي برنامه ريزي کنيم.

معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان بازار کار وتوجيه پذير بودن رشته هاي مد نظر را از حيث اقتصادي و آينده دار بودن آنها در حوزه اشتغال پايدار را از جمله شا خص هاي برنامه ريزي جهت راه اندازي اين هنرستان اعلام کرد و گفت: رشته هاي اين هنرستان با توجه به نياز بازار کار و توجيه اقتصادي آن در آينده تعريف خواهند شد. به طور مثال هنرهاي سنتي و صنايع دستي وابسته به معماري يکي ازگروه رشته‌هاي است که مي‌تواند از نظر بازار کار و تامين نياز اقتصادي شاغلين آينده فارغ التحصيلان رشته هاي مد نظر باشد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388061833