رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح کرد: استفاده از جلوه هاي بصري و خلاصه و مفيد توضيح دادن موضوعات مرتبط به هنرهاي سنتي و صنايع دستي يکي از کارکرد هاي اينگونه مستند هاست که موثر بودنش بارها آزموده شده است.
به گفته وي، طي بررسي هاي انجام گرفته از سوي کارشناسان سازمان و بررسي توان سازندگان، تصميم گرفته شد تا کار ساخت اين فيلم هاي مستند به گروه هاي متخصص و خبره در اين زمينه واگذار شود.
محمدي در مورد اين سه رشته گفت: در بخش اول ساخت اين فيلم ها مقرر شده مستندهايي از رشته هاي ورني بافي، نگارگري و حکاکي روي نقره ساخته شود و تا بينندگان اين برنامه ها به شکل کامل و دقيق با روند ساخت و آماده سازي اين هنرها آشنا شوند.
رئيس شوراي فني صنايع دستي استان، ابراز اميدواري کرد با معرفي رشته هاي صنايع دستي به اين شکل، روز به روز بر روند شناخت و اقبال مردم و همشهريان نسبت به هنرهاي سنتي و صنايع دستي ارزشمند کشورمان افزوده شود و همچنين باعث شود تا اين آثار به عنوان آثار بومي منطقه ثبت شود.
سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تا کنون از روشهاي زيادي براي معرفي صنايع دستي بهره گرفته است و ساخت فيلمهاي مستند نيز بخشي از اين تلاش است./106
انتهای پیام/