به گفته وي، هزينه ساخت اين مجموعه ها از محل اعتبار ويژه اي که براي مطالعه صنايع دستي تخصيص يافته تامين خواهد شد و به طور قطع در بلند مدت بازدهي بسيار خوبي را در اين خصوص شاهد خواهيم بود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي افزود: مستند نگاري رشتههاي صنايع دستي، پروسه بسيار حجيم و زمانبر است که بايد توسط متخصصان و افراد مطلع اجرا شود تا نتيجه اي در خور توجه و مفيد از آن حاصل شود.
محمدي تصريح کرد: براي اين کار تعدادي از کارشناسان و افراد مجرب براي اجراي طرح در مراحل گوناگون انتخاب شده و در جهت انجام هر چه بهتر و دقيق تر کارشان آموزش هاي لازم را ديده اند.
رئيس شوراي فني صنايع دستي استان، معرفي کامل رشته، کسب اطلاعات دقيق و جامع در مورد تمام موارد احتمالي مربوط به رشته مورد نظر، مکانهاي مرتبط با رشته، نحوه اجراي رشته هنري و کاربردها، نيازمندي ها، افراد مرتبط، پيشکسوتان و ساير مسائل را از جمله اقداماتي دانست که در روند مستند نگاري استخراج و جمع بندي خواهد شد.
وي در پايان ابراز اميدواري کرد با اين اقدام، گامي در جهت حفظ کامل هنرهاي ارزشمند بومي و ملي برداشته شود و اين هنرها در حافظه تاريخ ماندگار شود./106
انتهای پیام/