وي افزود: همچنين در يکي از مراکز اين جمعيت اعمال خلاف اخلاق صورت گرفت که منجر به خودکشي يک فرد شد. اين جمعيت در حال حاضر انحلال خود را اعلام کرده است اما که بايد ازراه قانوني اين امر انجام شود.
وي با اشاره به رويکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر مبني بر ترويج فرهنگ پيشگيري با مراجعه به فرهنگ بومي، سنتي و مذهبي کشور اظهار داشت: هيئت بزرگ مذهبي بهبوديافتگان امام جعفر صادق(ع) ديروز در مهديه تهران راهاندازي شد.
وي افزود: با توجه به تجارب تاريخي، هيئتها از ريشهدارترين سازمانهاي مردمنهاد کشور هستند که روز گذشته بهبوديافتگان مواد مخدر که در تشکلهاي درماني سازمانهاي مردمنهاد تحت درمان هستند، تحت عنوان اين هيئت فعاليت خود را آغاز کردند. اين راهاندازي، کاري نمادين و به عنوان نشانهاي در رويکرد مبتني بر فرهنگ اصيل ايراني است.
فتحاللهي ادامه داد: معتقديم رويکرد اعتقادي که در کنار آن ميتوان از رويکردهاي درمانمدارانه و پرهيزمدارانه براي معتادان استفاده کرد زمينه مناسبي براي استحکام فعاليتهاي درماني و پيشگيرانه است.
وي اضافه کرد: از اهداف راهاندازي اين هيئتها القاي تعاريف ناب مذهبي در درمان است و عدم بازگشت دوباره به اعتياد است. دنياي امروز معتقد به درمان اعتياد نيست و درمان اتفاق نميافتد. امروز ميانگين پايداري درمان در استانهاي کشور در تشکلهايي که با رويکرد اعتقادي به درمان اعتياد ميپردازند 45 تا 48 درصد است در حالي که ميزان متوسط پايداري درمان در دنيا 20 تا 25 درصد است.
فتحاللهي با بيان اينکه جاي دين در درمان اعتياد خالي است، تصريح کرد: متأسفانه هنوز نتوانستهايم از دين استفاده خوبي در درمان اعتياد کنيم . ما در درمان بيشتر به دنبال بعد جسمي معتاد هستيم در حالي که پرداختن به بعد معنوي و روحي که اصليترين بعد وجودي انسان است ميتواند تا حدود زيادي در درمان اعتياد موثر باشد.
وي افزود: تشکل عينالحيات و تولد دوباره توانستهاند با استفاده کمي از رويکرد مذهبي در درمان اعتياد 40 تا 45 درصد ماندگاري پس از اعتياد معتادان تحت درمان خود را اعلام کردند. /100
انتهای پیام/