صنايع‌دستي به سمت و سوي استاندارد سازي مي‌رود

مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: تدوين استاندارد آموزشي براي رشته‌هاي صنايع‌‌دستي يکي از برنامه‌هاي اين معاونت است که نيازمند صرف مدت زماني طولاني است.

ساسان قاسمي با اشاره به اينکه تا به امروز رشته‌هاي صنايع‌دستي از استاندارد مناسبي براي آموزش برخوردار نبوده‌اند، اظهار داشت: براي 40 تا 50 رشته صنايع‌دستي در گذشته استانداردسازي شده بود که در حال حاضر نيازمند بازبيني است.

وي ادامه داد: استانداردسازي رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي با وجود سختي اين کار و وقت گير بودن آن مزاياي بسياري را به همراه خواهد داشت.

مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت تصريح کرد: در گام اول با استاندارد سازي رشته‌هاي صنايع‌دستي نظارت بر روي مراحل آموزشي بسيار راحت‌تر خواهد بود.

قاسمي با بيان اينکه بر اساس اين برنامه براي هريک از رشته‌هاي صنايع‌دستي يک استاندارد آموزشي تدوين مي‌شود، گفت:‌ براي رشته‌‌هاي مشابه نيز بر اساس نوع کاري که براي توليد آن‌ها انجام مي‌شود استانداردهاي آموزشي تفاوت‌هايي پيدا مي‌کند.

وي اضافه کرد: تعريف استاندارد آموزشي براي رشته‌هاي صنايع‌دستي زمينه ساز افزايش کيفي مدارک و مدارج اخذ شده توسط هنرجويان و هنرآموزان مي‌شود.

اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: همچنين در کنار مزاياي تعريف استاندارد آموزشي، امکان بهره مندي از استادان برجسته و شاخص صنايع‌دستي در بخش آموزش نيز فراهم مي‌شود.

ساسان قاسمي افزود: تعريف استاندارد آموزشي براي رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي يکي از برنامه‌هاي ميان مدت اداره کل توسعه و ترويج معاونت صنايع‌دستي است./111

انتهای پیام/

کد خبر 138806285