در اظهار نظرهاي مختلف گفته ميشود که يکي از راههاي استفاده از ظرفيت و نيروي مردم اين است که به شوراها بها دهيم و در جهت قوت بخشيدن به آنها اقدام کنيم، از اين رو احساس ميشود که با اين نگاه کليت شوراها قوت و صلابت لازم را پيدا ميکند اما اين در حالي است که به صورت موازي با اظهار نطرهايي مواجه ميشويم که ميگويند بهتر است اين قسمت از مسئوليت شوراها حذف و به بخش ديگري واگذار يا فلان کار انجام شود.
دانشجو به يکي از چالشهاي مديريت شهري اشاره کرد و گفت: بارها گفتهام که يکي از چالشهاي اساسي مديريت شهري اين است که مديريت شهرها چند کاره است، در واقع مديريت واحدي وجود ندارد.
وي افزود: ما از معدود کشورهايي هستيم که شهرهايمان از جمله کلانشهرها را با اين شيوه مديريت ميکنيم، در همين حوزه است که به دليل عدم هماهنگي مديريت بخشهاي مختلف، بخش عمدهاي از نيروها اتلاف ميشوند.
سخنگوي شوراري اسلامي شهر تهران تصريح کرد: البته همه نيت خير دارند و با تمام تلاش در حال فعاليت هستند اما باز هم تأکيد ميکنم که يک مديريت واحد وجود ندارد که اين اعضا را با يکديگر هماهنگ کند، بنابراين نتيجه مورد نظر حاصل نميشود.
وي خاطر نشان کرد: هر تصميمي که در جهت قوت بخشيدن به مديريت شهري اتخاذ شود تصميم خوبي خواهد بود ولي هر تصميمي که وضع را از آنچه که وجود دارد بدتر کند، موضوعي است که ميتوان به آن ورود پيدا کرد.
دانشجو اظهار کرد: انتظار ما از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي اين است که در جهت واگذاري مديريتهايي که در برنامه چهارم توسعه آمده است ولي اجرا نشده تصميماتي اتخاذ شود. /100
انتهای پیام/