به جاي بافت فرسوده بگوييم بافت تاريخي

به گزارش ميراث آريا(chtn)يکي از مديران پيشين سازمان ميراث فرهنگي در نشست هم‌انديشي با عنوان \"ميراث فرهنگي و توسعه پايدار\" با بيان اين مطلب افزود: اين تشکيلات مطالعاتي و تحقيقاتي نيز بايد با انسجام، قدرت و اطمينان به مطالعات خود ادامه دهند.

حسن محب‌علي درادامه خاطرنشان کرد: در اين تشکيلات مطالعاتي و تحقيقاتي مي‌توان از فارغ التحصيلان علاقمند بهره برده و آنها را به خدمت گرفت .

وي با بيان اين‌که اولين مبحث توسعه پايدار، شناخت تاريخ کشور است تصريح کرد: آگاهي از چگونگي روند شکل‌گيري کشور از لحاظ معماري و موارد ديگر امري لازم و ضروري است.

وي با اشاره به اين‌که در يک جامعه‌ داراي مديريت، توليد، طراحي و انديشه بناي زيبا به وجود مي‌آيد اظهارداشت:در واقع نه تنها ت فرمانروايان بلکه فرهنگ مردم متجلي فکر و اعتقادي زيبا، باعث شکل‌گيري بناهاي تاريخي بوده‌اند.

محب‌علي بيان داشت:در مسجد جامع کرمان و مجموعه نطنز و غيره به دليل حاکم بودن نظام معماري بسيار هماهنگ چنين معماري زيبايي به وجود آمده است.

وي به مجلس پيشنهاد کرد که در هر وزارتخانه يک بخش پژوهشگاهي ايجاد و 50 درصد از بودجه را نيز به اين بخش اختصاص دهند.

وي بيان داشت: براي نمونه وزارتخانه‌هاي راه و ترابري، مسکن وشهرسازي مي‌توانند در مورد تاريخ مسکن مطالعه و پژوهش انجام دهند.

اين کارشناس ميراث فرهنگي ابراز عقيده کرد: بايد واژه بافت تخريبي و فرسوده به واژه بافت فرهنگي و تاريخي تبديل شود چرا که به کاربردن اين واژه براي حوزه ميراث مخرب است. /119

انتهای پیام/

کد خبر 1388070115