وي رويکرد دولت و حمايت از سرمايه گذاران با تامين زير ساختها و اعطاي تسهيلات بانکي را از مهمترين فعاليتهاي انجام گرفته در سالهاي اخير دانست و افزود: به دليل اينکه دولت نميتواند خود براي توسعه زير ساخت هاي گردشگري هزينه کند اما با حمايت از بخش خصوصي روند سرمايه گذاري را براي آنان تسهيل کرده است.
فاضلي با اشاره به وجود برخي مشکلات و موانع بر سر راه سرمايه گذاران تاکيد کرد: دولت براي رفع اين مشکلات تمهيداتي انديشده است تا بتواند حمايتهاي خود را از بخش خصوصي گسترش دهد.
معاون سرمايه گذاري و طرح ها ادامه داد: هم اکنون پروژههاي بزرگ گردشگري در تهران و ساير شهرهاي کشور در حال ساخت است و ما اين امکان را فراهم کرده ايم که سرمايه گذاران خارجي بتوانند در اين پروژه ها مشارکت کنند.
وي ياد آور شد: دولت از تمام سرمايه گذاران داخلي و خارجي حمايت ميکند و سرمايه گذاران خارجي هيچ مشکلي در اين خصوص نخواهند داشت.
دکتر ثقفي نماينده سرمايه گذاران سوئيسي نيز در ادامه اين ديدار ضمن بيان توضيحاتي در خصوص نحوه فعاليت سرمايه گذاران خارجي پيشنهاد تشکيل يک صندوق سرمايه گذاري مشترک ميان کشور ايران و سوئيس را از مهترين اهداف اين گروه دانست و گفت: سرمايه گذاران سوئيسي ايران را به خوبي مي شناشند و با زمينه هاي سرمايه گذاري در اين کشور آشنايي کامل دارند.
وي توجه سرمايه گذاران سوئيسي براي سرمايه گذاري در صنعت گردشگري ايران مورد ارزيابي قرار داد و گفت:اين گروه از روند توسعه صنعت گردشگري طي سالهاي اخير در ايران و توجه ويژه دولت به اين صنعت کاملا آگاه هستند.
ثقفي توجه و حمايت دولت از سرمايه گذاران را يکي از مهمترين انگيزه هاي اين گروه دانست و اظهار اميدواري کرد که بزودي همکاري ميان ايران و سوئيس آغاز شود.
وي افزود: سود پايين کار مزد بانکهاي سوئيس عامل اصلي پيشرفت و انگيزه سرمايه گذاران براي سرمايه گذاري در پروژه هاي مختلف به خصوص پروژه هاي گردشگري است./106
انتهای پیام/