محمدرضا بذرگر افزود: اين اثرکه تل خوشاب ناميده مي شود در منطقه اي با آب و هواي گرم و خشک واقع شده است و نزديکترين آبادي به اثر روستاي خوشاب است که به فاصله 4 کيلومتري آن قرار گرفته است.
وي تصريح کرد: جاده دسترسي به اثر يک جاده خاکي است. اين اثر در اصل بر روي يک تپه طبيعي احداث شده در دامنه و سطح روي تپه تکه هاي پراکنده سفال به وفور ديده مي شود.
بذرگر اضافه کرد: سفالهاي مکشوفه از اين منطقه اغلب دسته، لبه، بدنه و ته ظروف هستند . سفالها بدون لعاب و مواد چسباننده آنها شامل دانه هاي ريز شن و مواد خشک گياهي است که از مشخصه سفالهاي دوران اوايل اسلام داراي پخت و ورز مناسب است .
وي با اشاره به اينکه وجود تپه طبيعي که اثر بر روي آن احداث شده مهمترين عامل سالم ماندن اين اثر است ، ادامه داد: در حال حاضر هيچگونه بهره برداري و هيچگونه دخل و تصرفي در اثر صورت نگرفته است. مالکيت اثر بصورت دولتي و در اختيار منابع طبيعي است .
خاطرنشان ميشود؛ اين اثر در سالهاي گذشته توسط کارشناسان باستان شناس اين سازمان شناسايي و در سال 1387 تمامي اقدامات ثبتي آن تهيه تا پس از مطرح شدن در جلسه شوراي ثبت در فهرست آثارملي قرار گيرد و هم اکنون پس از طي مراحل و تشريفات قانوني لازم به شماره 24218 در فهرست آثار ملي ايران جاي گرفته و تحت حفاظت اين سازمان قراردارد. /104
انتهای پیام/