وي تصريح کرد: با اقدامات صورت گرفته توسط سازمان پدافند غيرعامل و صدا و سيما پخش برنامه ها از طريق ماهواره متوقف و از طريق فيبر نوري و زميني ادامه يافت اما اين حمله سايبري به صدا و سيما مخالف پروتکل هاي جهاني است و ما در صدد هستيم تا بتوانيم اين موضوع را اثبات کرده و از کساني که اين حمله را انجام دادند شکايت کنيم.
جلالي درباره منشا اين حمله سايبري تصريح کرد:اين موضوع به صورت حقوقي درحال دنبال شدن است.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور با اشاره به تغيير شکل تهديدات حوزه هاي فناوري اطلاعات، رسانه و عمليات رواني، جنگ اطلاعات، بيولوژيک و بيوتکنولوژي و اقتصاد را از جمله حوزه هاي قابل برنامه ريزي براي مقابله با تهديدات ذکر کرد.
جلالي گفت: مدل جديد تهديدات نظامي پشتيبان ديگر تهديدها از جمله تهديدات نرم است که ما براي اين موضوع طبقه بندي هاي مختلفي انجام داده ايم.
وي با اشاره به عملکرد سال گذشته سازمان پدافند غيرعامل افزود: امسال اتمام برنامه اول پدافند غيرعامل است که از سال 84 شروع و تا اواسط 88 ادامه دارد و در 5 سال اول تلاش شد که ابتدا مباني حقوقي در نظر گرفته شود به شکلي که در مجلس نيز قوانيني را تصويب کرديم.
جلالي با اشاره به اين که در سال 86 حدود 200 پروژه در سال 87، 300 و در سال 88 نيز 400 پروژه در قالب برنامه تدوين شده چهارم توسعه، اجرايي شده است ادامه داد: از اين نظر مرحله اول توسعه کامل داشته که اميدواريم در برنامه پنجم نيز با همکاري و مشارکت دستگاه هاي اجرايي مدل ها و راه حل هاي جديدي را براي دفاع غيرعامل در دستگاه هاي مختلف اجرا کنيم.
وي با بيان اينکه براي اولين بار در کشور جلد 21 مقررات ملي ساختمان با همکاري وزارت مسکن و سازمان پدافند غيرعامل تهيه و در مجلس شوراي اسلامي در حال تصويب است افزود:براي تمامي مکانهاي عمومي الزامات فني به مرور تدوين مي شود تا خطرها کاهش پيدا کند.
جلالي با اشاره به فرهنگ سازي در سه حوزه مسئولين،کارشناسان و مردم از توليد برنامه هاي تلويزيوني دراين رابطه با همکاري صدا و سيما خبر داد.
وي با اشاره به برگزاري جشنواره فرهنگي و هنري پدافند غير عامل در سوم خرداد از برگزاري دومين جشنواره پدافند غيرعامل با محوريت فني و مهندسي در هفته بسيج خبر داد.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور گفت:در سال گذشته با همکاري بسيج و اجراي تفاهم نامه اي دقيق هزار مانور در مدارس کشور براي آموزش در برابر تهديدات مختلف برگزار شده است.
جلالي با تاکيد بر اين که دفاع سايبري در حال پيشرفت و بومي شدن است ادامه داد: از چندين سال قبل با همکاري سازمان انرژي اتمي اقداماتي در نيروگاه هاي اتمي توسط اين سازمان انجام شده تا از حملات احتمالي عليه اين نيروگاه ها جلوگيري شود.
وي با اشاره به ضرورت ايجاد رشته هاي متناسب با پدافند غير عامل دردانشگاه ها افزود: 4 دانشگاه مالک اشتر، امام حسين (ع)، فارابي و دفاع ملي در حال آموزش ارشد پدافند غيرعامل در مقاطع مختلف براي دانشجويان خود هستند و اميدواريم در برنامه پنج ساله پنجم حدود 8 رشته در کارشناسي ارشد دانشگاه ها افتتاح شود. /105
انتهای پیام/