صنايع دستي ايران در قلمرو  زنان

به گزارش ميراث آريا (chtn)تهمينه دانيالي در آئين گشايش نمايشگاه \"گره‌هاي صبور،نقش‌هاي ماندگار\" در محل کاخ نياوران ضمن بيان اين مطلب افزود:هنگامي که يک هنرمند در کارگاه تاريک و فضايي نامناسب و زمان طولاني عشق و ادراک را با تار و پود به هم متصل مي‌کند نشان مي‌دهد انسان چگونه مي‌تواند پيام خود را از طريق اين آثار به جاي گذاشته نشان دهد.
دانيالي در ادامه خاطرنشان کرد:هنر دستي ايراني برآيند ذهني متفاوت از ساير بيانهاي ديگر را انتقال مي‌دهد.
وي با بيان اين‌که امانتداري مناسب از اين آثار بر جاي مانده بر ما واجب است تصريح کرد:حفظ و ثبت اين آثار و انتقال آنها به نسل‌هاي بعدي و ارزش‌گذاري اين هنر از جمله وظايف اساسي ما به شمار مي‌رود.
وي با اشاره به اين‌که سازمان ميراث فرهنگي بر اساس مأموريت و وظيفه‌اي ويژه، براي حفظ اين ارزش‌ها مي‌کوشد اظهارداشت: اميد است بتوانيم اين مهم را در داخل و خارج کشور به درستي انتقال دهيم تا همواره صنايع دستي به عنوان يادگار و نمايشگر تمدن ايراني در ذهن گردشگران پايدار بماند.
اين مقام مسئول در معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي بيان داشت: به گفته امام خميني معمار بزرگ انقلاب؛ حفظ يک پيروزي مهم‌تر از اصل پيروزي است.
وي با بيان اين‌که 76 درصد از هنرمندان بافت قالي و گليم را بانوان تشکيل مي‌دهند يادآور شد: در زماني که هيچ تمدني در کشورهاي ديگر وجود نداشت همه هنرهاي ايراني توسط بانوان ايراني ارائه مي‌شد.
وي در پايان يادآور شد: در اين دوره حفظ هنر ايراني به عنوان نمونه بارز و شاخص رسيدن به استقلال جمهوري اسلامي امري لازم و ضروري است./119

انتهای پیام/

کد خبر 1388070918