صنايع‌دستي پيوند اقوام کشور را جدايي ناپذير مي‌کند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، مهدي کيايي مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي در گفتمان نهم هنرهاي سنتي و رسانه به ميزباني سيما فيلم ادامه داد: صنايع دستي جدا از تأثيراتي که در شناخت تاريخ و فرهنگ هر کشوري دارد عاملي مهم در ايجاد و حفظ وحدت ملي و هويت ديني دارد.

وي تصريح کرد: همانطور که مقام معظم رهبري بر هويت ملي و اسلامي تأکيد دارد صنايع دستي و هنرهاي سنتي در هر دو حوزه فعاليت دارد.

مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت با اشاره به نقش مهم صنايع دستي در اقتصاد کشور، اظهار داشت: بنابر آمار و اطلاعات موجود صنايع دستي و هنرهاي سنتي 2 تا 3 ميليون نفر فعال مستقيم دارد و اين در حالي است که جمعيت خانواده هاي صنايع دستي کشور به 13 تا 15 ميليون نفر نيز مي رسد.

کيايي ادامه داد: صنايع دستي و هنرهاي سنتي داراي تأثيري جدي و مستقيم بروضعيت اقتصادي کشور است ضمن اينکه 4/3 در آمد سرانه کشور به صنايع دستي مربوط مي شود.

وي با بيان اينکه جامعه آماري صنايع دستي و هنرهاي سنتي از منظرهاي مختلف قابل توجه و بررسي است، گفت: نبايد تأثير صنايع دستي و هنرهاي سنتي را در مسائل اجتماعي و به ويژه کاهش بزه هاي اجتماعي فراموش کرد.

اين مقام مسئول اضافه کرد: اين در حالي است که به دليل موجود بودن مواد اوليه توليد اقلام صنايع دستي در طبيعت به هيچ عنوان آلودگي هاي زيست محيطي را به همراه نخواهد داشت.

مهدي کيايي در ادامه اظهار داشت: در کنار تأثيرات شگرف صنايع دستي در ابعاد فرهنگي و هويتي، صنايع دستي در کاهش اختلافات قوميتي نقش ارزنده اي را ايفا مي کند.

مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني هنرهاي سنتي ياد آور شد: صنايع دستي و هنرهاي سنتي تنها فعاليت مشترک ميان اقوام و گروه هاي مختلف کشورمان است که مي تواند در وحدت ميان آن ها تأثيرات خود را نشان دهد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 138807097