وي افزود:بايد فضاي جذب سرمايهگذاري و مشارکتهاي مردمي را بيش از گذشته فعال کنيم چرا که با توجه به حجم اقدامات درنظر گرفته شده براي شهرها، حتي اگر کل پول نفت را براي اين امور اختصاص دهيم باز هم کم ميآوريم.
وزير کشور تصريح کرد: شهر به عنوان يک عنصر مجزا ميتواند براي شهرداريها و شوراها و سرمايهگذاران فرصت مناسبي باشد، اما متاسفانه هنوز از ابعاد مختلف آن نظير زبالههاي شهري و شبکههاي آبرساني ضررهاي زيادي را متحمل ميشويم.
وي همچنين تاکيد کرد :تلاش شوراها بايد در جهت حمايت از طبقات محروم و کاهش فشار بر زندگي آنها باشد و اضافه کرد: اين طور نباشد که شهرداريها با در نظر گرفتن عوارض، فشاري را به قشر محروم وارد کنند؛ چرا که اين کار خلاف عدالت است.
نجار در ادامه سخنانش گفت: بايد ظرفيتهاي قانوني شوراها براساس قانون اساسي مورد توجه و بازبيني قرار گيرد چرا که بسياري از اين ظرفيتها تاکنون مورد توجه لازم قرار نگرفته است و بايد همکاري و مشارکتهاي همگاني در عرصههاي مختلف را توسط شوراها جذب کنيم.
وزيرکشورهمچنين رسيدگي به مسائل مرتبط با محيط زيست شهرها، پيگيري پروژههاي عمراني، حفظ اصالت اسلامي در جريان شهرسازي، اهتمام به امور زيربنايي با اولويت رسيدگي به مناطق محروم و دوري از تاثيرپذيري جاذبههاي ثروت را به عنوان توصيههاي جدي در مورد اعضاي شوراهاي اسلامي شهر و روستا مطرح کرد.
وي يادآور شد: در انتخاب مديران شهري، ملاحظات سياسي و حزبي را ملاک عمل قرار ندهيد و مجوز گزينشهاي شما تنها کارآمدي باشد؛ چرا که شرط توفيق شوراها اين است که از مسائل سياسي و حزبي دور باشد.
100
انتهای پیام/