وي با اشاره به اينکه به واسطه راه اندازي بانک جامع اطلاعات صنايعدستي در حال حاضر اطلاعات مناسبي از وضعيت اين حوزه به دست آمده است، اظهار داشت: برآورد اين معاونت براي جمع آوري اطلاعات 2 ميليون و 200 هزار رکورد از هنرمندان صنايعدستي کشور است.
مدير کل حفظ و احياء هنرهاي سنتي ادامه داد: در حال حاضر نزديک به 120 هزار رکورد ثبت شده در بانک جامع اطلاعات صنايعدستي در دسترس است.
رحمتي تصريح کرد: نزديک به 70 درصد رکورد موجود در اين بانک مربوط به هنرمندان و صنعتگران زن شاغل در حوزه صنايعدستي و هنرهاي سنتي است.
وي با بيان اينکه جمع آوري اطلاعات در خصوص هنرمندان صنايعدستي و وضعيت هنرهاي سنتي کشور زمينه ساز اتفاقات تازهاي خواهد بود، گفت: با مذاکرات انجام شده با سازمان آمار کشور نسبت به ورود اطلاعات بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي در اقلام آماري اين سازمان اقدام ميشود.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در حمايت از زنان شاغل صنايعدستي دو برنامه را از حدود 5 ماه پيش آغاز کرده است.
يحيي رحمتي افزود: طرح اوليه و پروپازال توانمندسازي بانوان کشور توسط اداره کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي تهيه شده که در حال حاضر به شکل يک طرح آماده ارائه است.
وي اضافه کرد: در همين راستا با حضور در کارگروه مشاغل خانگي وزارت کار، آيين نامه پيشنهادي ساماندهي و گسترش مشاغل خانگي تنظيم شده است.
مدير کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي خاطرنشان کرد: در آيين نامه پيشنهادي ساماندهي و گسترش مشاغل خانگي جايگاهي نيز براي زنان شاغل در عرصه هنرهاي سنتي و صنايعدستي نيز در نظر گرفته شده است./111
انتهای پیام/