ميراث آريا(chtn) - به عنوان مثال طرح بازيافت زباله ها در کهريزک که هم اکنون باعث سلب آسايش از شهروندان آن منطقه شده است به رغم اعلام قبلي هنوز معلوم نيست در چه حالي است ضمن اينکه چندي پيش نيز خبرگزاري ميراث آريا نيز کزارشي از وضعيت آنجا ارائه کرد.

اگر اخبار مربوط به اين موضوع رادر سايت هاي خبري به جز خبرگزاري مهر وابسته به سازمان تبليغات اسلامي جستجو کنيم مشاهده مي کنيم که دو سال از زماني که مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست زمان افتتاح سلول دفن بهداشتي کهريزک را شهريورماه 86 اعلام کرد مي‌گذرد و درحالي که اين پروژه مهم براي دفن حداقل چهارهزار تن زباله در شهر تهران هنوز افتتاح نشده، مسوولان خدمات شهري شهرداري تهران و مديرعامل سازمان بازيافت از ابتداي سال جاري تاکنون هيچ اظهارنظري دراين رابطه نداشته‌اند.

بنا بر اين گزارش اعضاي کميته محيط زيست شوراي شهر و شهردار تهران تاکنون بارها از پروژه‌هاي بازيافت زباله در کهريزک از جمله پروژه ساخت سلول دفن بهداشتي زباله بازديد داشته‌اند اما اين پروژه در حدود دو ماه اخير به اذعان کارشناسان کميته محيط زيست شوراي شهر تهران و رييس آن هيچ مورد بازديدي نداشته‌ است .

دليل مدعي نيز پورتال شهرداري وخيرگزاري مهر وابسته به سازمان تبليغات اسلامي است که قطعا اگر بازديد صورت ويا پروژه حرکتي کرده بود به طرق مختلف پوشش خبري داده مي شد.

مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست دو سال قبل و همزمان با اعلام زمان افتتاح براي سلول دفن بهداشتي زباله در کهريزک تاکيد کرده بود که اين سلول از نظر نوع طراحي و با ظرفيت بالاي دفن زباله براي نخستين بار در کشور انجام مي‌شود و از طريق آن مشکلات نفوذ شيرابه‌ها به آب‌هاي زيرزميني و آلودگي در کهريزک حل خواهد شد.

اين در حالي است که شيرابه هاي مذکور در حال حاضر به منبعي براي ايجاد بيماري وفضاي آلوده براي ساکنان آن محدوده تبديل شده اند.

به گزارش ايسنا نيز، اعلام مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست که در آن زمان بر اساس اطلاعات مديرعامل سازمان بازيافت و تبديل مواد شهرداري تهران مطرح مي‌شد محقق نشد و فرهاد پورسخا ـ مديرعامل سازمان بازيافت و تبديل مواد شهرداري تهران ـ خرداد 87 از افتتاح اولين سلول بهداشتي دفع زباله با ظرفيت دفن چهارهزار تن زباله در روز در اواسط تابستان اين سال خبرداد، اما يک تابستان ديگر از اين قول هم گذشته و تا امروز اين پروژه هنوز افتتاح نشده است.

البته مديرعامل سازمان بازيافت و تبديل مواد شهرداري تهران اواخر سال گذشته در بازديد اعضاي کميته محيط زيست شوراي شهرتهران از مرکز دفن زباله کهريزک و در آخرين اظهارنظر خود تاکيد کرد که کمبود اعتبارات موجب تاخير در اجراي طرح‌هاي مديريت زباله در پايتخت شده است.

وي پس از اين اظهارات تاکنون هيچ نشست خبري و يا اطلاع‌رساني را از مجموعه‌هاي در حال احداث تحت مديريت خود نداشته است و اين در حاليست که بجز پروژه سلول دفن بهداشتي زباله پروژه‌هاي ديگري نظير استحصال گاز متان، امحاي حوضچه شيرابه کهريزک و بهينه‌سازي صنايع کمپوست با همکاري بانک جهاني و ساخت سايت تخمير در مساحت 22 هکتاري در کنار توليد روزانه حداقل دو هزار تن کمپوست صنعتي و دو هزار تن نيز برق کثيف از طريق سيستم RDF (سيستم توليد سوخت جايگزين) در دستورکار مجموعه سازمان بازيافت و تبديل مواد شهرداري تهران بوده است که بجز مجموعه‌هاي توليد کمپوست از وضعيت فعلي ساير اين پروژه‌ها در حدود يک سال اخير اطلاع جديدي از سوي اين سازمان داده نشده است و سايت اين سازمان هم از روند اجراي اين پروژه‌ها خالي از خبر جديد است.

100


انتهای پیام/

کد خبر 1388071418