مهدي ايزدي به برخي از مشکلات اصلي پايگاههاي مازندران از جمله کمبود وسايل نقليه و نيرو اشاره کرد و گفت: هماکنون در استان مازندران هشت پايگاه وجود دارد که برخي از آنها به تازگي ايجاد شده است.
عبدالمطلب شريفي مسئول امور پايگاههاي مازندران نيز تأمين نيروهاي کارشناسي، کمبود اعتبارات پژوهشي، تجهيزات پايگاه و وسيله نقليه را از جمله مشکلات پايگاههاي مازندران برشمرد.
علي ماهفروزي مدير پايگاه غارهاي مازندران با بيان اينکه تغيير مديريت يا موضع باعث ميشود پايگاه به اهداف ترسيم شده خود دست نيابد تصريح کرد: براين اساس در ابتدا رسيدگي به اين مشکل راهبردي و کلان سازماني و سپس مشکلاتي مثل وسيله نقليه و کمبود اعتبار و بودجه بايد در اولويت قرار گيرد.
وي با اشاره به اينکه بايد به تبديل پايگاههاي کوچک به بزرگ انديشيد اظهارداشت:نوع برنامهريزي و ديدگاههايي که گاه در تغيير مديريتها به وجود ميآيد باعث روزمرگي پايگاهها شده است.
وي گفت: بارها بلافاصله پس از برنامهريزي و مشخص شدن اعتبارات با تغيير مديريت و يا جابهجايي حوزه پايگاه روبه رو بودهايم.
وي با اشاره به اينکه پايگاه مازندران سعي دارد که نه تنها به بخش ميراث توجه بلکه به حوزه صنايع دستي و به ويژه گردشگري نيز توجه داشته باشد افزود: مشکل اساسي پايگاهها در آينده بحث درآمدزايي پايگاهها خواهد بود.
به گفته مدير پايگاه غارهاي مازندران؛ نگاه سازمان ميراث فرهنگي به بخش درآمدزايي بايد در جهت قويتر شدن بخش گردشگري پايگاه باشد.
عبدالوهاب موسوي نصب مدير باغهاي تاريخي بهشهر نيز مهمترين مشکل اين پايگاه را عدم استقلال آن عنوان کرد.
سيدرضا موسوي مدير پايگاه پژوهشي محور تاريخي فرهنگي نوشهر نيز با بيان اينکه پايگاه نوشهر به دلايل مختلف نتوانست بخش پژوهش پايگاه را به طور کامل ارتقا دهد گفت: هماکنون موضوع پژوهش نه تنها نياز سازمان بلکه نياز جامعه نيز هست.
مدير امور پايگاههاي سازمان ميراث فرهنگي از اختصاص اعتباري ويژه براي بخش پژوهش همه پايگاههاي خبرداد و گفت:حداقل اعتبار پژوهشي براي هرپايگاه 15 مليون تومان خواهد بود.
مسعود نصرتي با بيان اينکه قرار است برنامه و کارگاه آموزشي براي پايگاههاي تازه تأسيس برگزار شود بيان داشت: در اين کارگاههاي آموزشي از تجربهها و معلومات مديران گذشته پايگاهها براي آموزش مديران فعلي پايگاههاي جديد استفاده خواهد شد./119
انتهای پیام/