تهمينه دانيالي ادامه داد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي دو افق را در پيش روي خود قرار داده است و برنامهريزيهاي آتي خود را بر اساس آن صورت ميدهد.
وي با اشاره به اينکه برنامه پنج ساله پنجم و چشم انداز 20 ساله اين دو افق را تشکيل ميدهد، اظهار داشت: تمامي منابع انساني و برنامه ريزيهاي ساختاري معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي بر همين اساس ترسيم شده است.
سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي تصريح کرد: معاونت هنرهاي سنتي در تلاش براي تعامل با ساير ارگانها و نهادها به منظور استفاده از ظرفيتهاي آنها است.
دانيالي افزود: نگاه ما بر اين است که صنايعدستي عشايري، روستايي، شهري از يکديگر تفکيک شوند و اين تفکيک به منظور بهره مندي از توانمنديهاي بخش هاي مختلف براي پيشرفت اين عرصهها است.
وي با بيان اينکه معاونت صنايعدستي برنامه ريزي لازم را براي نهايت استفاده از مصوبات دور سوم سفرهاي رياست جمهوري کرده است، گفت: اخذ مصوبه براي ايجاد 5 شهرک و بازارچه صنايعدستي در کنار ايجاد کارگاههاي هنرهاي پژوهشي احياء و نمونه سازي و احياء 14 رشته منسوخ شده صنايعدستي از جمله برنامه ريزيهاي انجام شده است.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: تأمين زير ساختهاي لازم صنايعدستي در روستاهاي هدف گردشگري يکي ديگر از طرحهاي مورد نظر است ضمن اينکه معاونتهاي استاني در حال جمع بندي براي استفاده لازم از مصوبات دور سوم هستند.
سرپرست اين معاونت با تأکيد بر اينکه اين معاونت در راستاي رسيدن به اهداف خود نيازمند توجه ويژه ساير معاونتها است، افزود: بهره مندي هنرمندان و صنعتگران از تسهيلات در حوزه توليدي، سرمايه در گردش و فعاليت آموزشي و زمينه سازي براي حضور سرمايه گذاران بخش خصوصي در فعاليتهاي مرتبط، انتظارات معاونت هنرهاي سنتي از معاونت سرمايه گذاري است.
تهمينه دانيالي در ادامه اظهار داشت: مشارکت در نمايشگاههاي ساير کشورها و تعريف صنايعدستي در بستههاي گردشگري توسط معاونت گردشگري سازمان نيز ميتواند مورد توجه قرار گيرد.
وي خاطرنشان کرد: معاونت حفظ، احياء و ثبت آثار تاريخي نيز ميتواند در تجهيز و راه اندازي موزههاي صنايعدستي، خريد آثار برجسته و تعريف کاربردهاي تازه براي صنايعدستي در مرمت و احياء بناهاي تاريخي در کنار اين معاونت باشد./111
انتهای پیام/