تهمينه دانيالي ادامه داد: ايجاد زير ساختهاي بازارچهها و شهرکهاي صنايعدستي در 30 استان، اعطاي تسهيلات ويژه کم بهره و رديفهاي اعتباري براي ارزيابي از مهمترين اعتبارات مورد نياز است.
وي با اشاره به اينکه اعتبارات مورد نياز اين معاونت شامل بخشهاي تجهيز، احياء، نمايشگاههاي داخلي و خارجي، ترويج، مطالعات و پژوهشهاي تخصصي حوزه صنايعدستي، بيمه هنرمندان و صنعتگران، برنامه ريزي آموزشي و استاندارد سازي ميشود.
سرپرست اين معاونت تصريح کرد: در بخش تجهيز کارگاههاي و موزههاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور مدنظر است ضمن اينکه کاربري کردن و نمونه سازي از صنايعدستي در حال منسوخ و منسوخ شده نيز براي اين معاونت اهميت دارد.
دانيالي در ادامه اظهار داشت: در بخش نمايشگاههاي داخلي و خارجي صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيز نيازمند رديف اعتباري ويژهاي هستيم.
وي با بيان اينکه يکي از برنامههايي که معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در حال پيگيري آن است موضوع استانداردسازي رشتهها است، گفت: اين برنامه به طور حتم نيازمند زمان و هزينههاي بسيار است.
اين مقام مسئول تصريح کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي به دنبال استاندارد سازي آموزشي و توليدي براي محصولات و اقلام صنايعدستي کشور است.
تهمينه دانيالي خاطرنشان کرد: مطالعات و پژوهشهاي تخصصي حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي نيز به عنوان يکي از نيازهاي اين معاونت در حال حاضر مطرح است که البته بايد رديف بودجه مشخصي براي آْن تعريف شود./111
انتهای پیام/