گردشگري تاثيرگذارترين حوزه در برقراري ارتباطات است

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) سيدرضا موسوي، معاون گردشگري کشور در ديدار با الکساندر سادوفنيکوف سفير روسيه در ايران که ظهر امروز انجام شد ضمن اشاره به تعاملات فرهنگي ميان دو کشور بر لزوم افزايش تعاملات گردشگري دو کشور نيز تاکيد کرد.

در اين ديدار که پوينده، مديرکل دفتر برنامه‌ريزي خارجي و غمخوار رئيس کانون سراسري انجمن‌هاي صنفي کارفرمايي دفاتر خدمات مسافرت هوايي ايران نيز حضور داشتند وي با مورد اهميت قراردادن همجواري دو کشور با درياي خزر به لزوم گسترش گردشگري دريايي اشاره کرد و گفت: لازم است دو کشور و ساير کشورهاي همجوار با درياي خزر نسبت به توسعه گردشگري دريايي از طريق برگزاري سمينارهاي مشترک و ارائه راهکارهاي اجرايي در اين زمينه اقدام کنند.

موسوي برگزاري تورهاي گردشگري دريايي ميان ايران، روسيه، آذربايجان، قزاقستان و ترکمنستان را از راه‌هاي توسعه گردشگري دريايي ميان کشورهاي نام برده عنوان کرد و يادآور شد: بهتر است در اين رابطه کارگروهي متشکل نمايندگان بخش‌هاي خصوصي کشورهاي فوق تشکيل شود و برنامه‌ريزي‌هاي لازم در اين زمينه را داشته باشند.

وي در ادامه افزود: سالانه حدود 17 هزار نفر از حجاج روسي به طور زميني از طريق ايران به مکه مي‌روند و اين فرصت مناسبي است تا با ايجاد شرايط لازم امکان آشنايي اين حجاج با فرهنگ ايران و بازديد آنها از جاذبه‌هاي گردشگري ايران فراهم شود.

اين مقام مسئول در معاونت گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري به ايجاد زيرساخت‌هاي لازم براي ارائه خدمات به حجاج روسي اشاره کرد و گفت: در اين رابطه سرمايه‌گذاران روسي نيز مي‌توانند در ايران سرمايه‌گذاري کنند و ايران نيز از اين مهم استقبال مي‌کند.

وي اظهار داشت: کانون سراسري انجمن‌هاي صنفي کارفرمايي دفاتر خدمات مسافرت هوايي ايران نيز به عنوان بخش خصوصي مي‌تواند در جهت جذب هرچه بيشتر گردشگران روسي فعاليت داشته باشد.

موسوي همچنين به برگزاري همايش يک روزه گردشگري در آبان‌ماه اشاره کرد و گفت: در اين همايش بخش خصوصي ايران و روسيه مي‌توانند راهکارهايي را در راستاي توسعه گردشگري ميان دو کشور مطرح و در مورد آنها صحبت کنند.

وي خواستار قرارگيري اطلاعات جاذبه‌هاي تاريخي ايران روي سايت سفارت روسيه در ايران شد و گفت: از اين طريق زمينه آشنايي هرچه بيشتر مردم روسيه با ظرفيت‌هاي گردشگري ايران فراهم مي‌شود و بهتر است در بحث پزشکي و توريسم سلامت نيز اطلاعات گردشگري ايران روي اين سايت گذاشته شود.

معاون گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي همچنين بر لزوم کوتاه کردن دست دلالان ويزا از گردشگري ايران اشاره کرد و گفت: اين امر پيامدهايي را براي گردشگران به دنبال دارد و در اين رابطه ما يکسري دفاتر مورد تائيد را معرفي و اطلاع‌رساني مي‌کنيم.

وي همچنين پيشنهاد برگزاري نمايشگاه‌هاي گردشگري ميان دو کشور را مطرح کرد و بيان داشت: برگزاري چنين نمايشگاه‌هايي با حضور بخش خصوصي دو کشور در زمينه اطلاع‌رساني گردشگري و انجام تورهاي آشناسازي بسيار تاثيرگذار است.

موسوي افزود:بيشتر گردشگران با هدف آشنايي با فرهنگ، تاريخ و تمدن ايران به اين کشور سفر مي‌کنند و ديد آنها ديدي فرهنگي است و ايران نيز در راستاي افزايش تعاملات گردشگري با ساير کشورها در تلاش است.

وي اضافه کرد: هدف سازمان ميراث‌فرهنگي در حوزه گردشگري اين است که مردم سراسر دنيا با ايران و فرهنگ ايراني آشنا شوند و اين جز از طريق افزايش تعاملات با ساير کشورها امکان‌پذير نيست.

موسوي با بيان اينکه روسيه يکي از نزديک‌ترين کشورها به ايران به منظور افزايش تعاملات گردشگري است، متذکر شد: کشور ايران آماده است تا از تجارب کشور روسيه در حوزه گردشگري به ويژه گردشگري ورزشي استفاده کند./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388072753