وي با بيان اينکه همايش پيش رو با حضور جمع قابل توجهي از مهمانان در سطح داخلي و بينالمللي برگزار ميشود، افزود: طبق برنامهريزي صورت گرفته هشت محور تخصصي براي اين نشست در نظر گرفته شده است تا به واسطه آن از زواياي گوناگون درباره قابليتهاي مختلف اين شاخه از گردشگري بحث و تبادل نظر شود.
معاون گردشگري سازمان استان آذربايجان غربي در شرح محورهاي اين همايش گفت: توانمنديهاي جمهوري اسلامي ايران در زمينه گردشگري سلامت و نقش استانهاي مرزي و آذربايجان غربي، تاثير صنعت گردشگري سلامت در اقتصاد کشور، فرصتها و چالشهاي آن در چشمانداز آينده ايران و جهان، راهکارها و الگوهاي مديريتي و سازماني در توسعه اين شاخه و نقش دهکدههاي سلامت و بخش خصوصي، سازمانهاي مرتبط و نهادهاي دولتي از موضوعات سخنرانيهاي پيش رو به شمار ميآيد.
متذکر با بيان اينکه در نشست گفته شده به مباني حقوقي گردشگري سلامت نيز به عنوان موضوعي جديد پرداخته ميشود، افزود: در اين راستا حقوق و مقررات تدوين شده در حوزه گردشگري سلامت و امور حقوقي حاکم در ايران و جهان، مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد تا يکي از اساسيترين نيازهاي مطرح در اين شاخه رفع و بررسي شود.
معاون گردشگري سازمان استان آذربايجان غربي با بيان اينکه طب اسلامي نيز ميتواند به عنوان ابزاري قدرتمند در توسعه گردشگري سلامت نقش آفريني کند، يادآور شد: به ياري توانمنديهاي مطبوعات و ساير رسانهها اين موضوع و ديگر محورهاي تعريف شده ميتوانند در سطح وسيع اطلاعرساني و مورد توجه مسئولان مربوط قرار گيرند.
وي در ادامه خاطر نشان کرد: آشنايي با خدمات بينالمللي گردشگري سلامت و بررسي اين موضوع از ديدگاه علمي نيز بخش ديگري از چارچوبهاي تعريف شده شناخته ميشود که با تکيه بر دانش و تجربههاي حاصل ميتوان در توسعه طرحهاي استاني موثر عمل کرد.
متذکر با بيان اينکه برگزاري نشستهاي مشابه در افزايش آگاهي نسبت به شاخهاي نوين از صنعت گردشگري تاثيرگذار خواهد بود، گفت: در حال حاضر اقدامات مثبت قابل توجهي همچون طراحي چند دهکده گردشگري در استان آذربايجان غربي آغاز شده است که با بهرهمندي از يافتههاي علمي حاصل از همايشهاي مشابه ميتوان به اجرايي شدن پروژههاي موجود سرعت بخشيد.
سومين همايش گردشگري سلامت، 13 لغايت 14 آبان ماه سال جاري در شهر اروميه برگزار ميشود. /106
انتهای پیام/