وي ادامه داد: البته در حال حاضر نميتوان بهطور قطعي در اين زمينه اظهار نظر کرد و احتياج به بررسي بيشتر داريم که با يک آزمايش ديگر ميتوانيم بهطور قطعي اعلام کنيم که آتشسوزي عمدي بوده است.
رييس سازمان آتشنشاني ادامه داد: هماکنون نميتوان با صراحت در اين رابطه گفت که قطعا حادثه عمدي بوده است. حاجيبيگي تصريح کرد: بررسيها بهعمل آمده تاکنون نشان ميدهد که به احتمال 75 درصد آتشسوزي در بازار تهران عمدي بوده و ما منتظر نتيجه آزمايش آخر هستيم.
او در رابطه با امنيت بازار تهران اظهار کرد: بازار براي جمعيت 50 سال قبل پيشبيني شده و بيتوجهي و نداشتن ايمني و رعايت نکردن نکات ايمني، مشکلات را چندبرابر کرده است.
رييس سازمان آتشنشاني تهران افزود: برخي از سراها در بازار به حالت انبار درآمده و فضايي که براي بک آبنماي زيبا در بازار پيشبيني شده بود که در آن هم تا ارتفاع چهار متري جنس انبار شده است.
حاجيبيگي با اشاره به اينکه در برخي معابر بازار تنها امکان تردد دو نفر کنار هم وجود دارد، گفت: همه اين مشکلات بازار را تبديل به آتش زير خاکستر کرده است.
او ادامه داد: با وجود تلاشهاي ما اما برخي دوستان تنها زمان حريق به فکر نکات ايمني ميافتند و بعد وضعيت بازار را فراموش ميکنند. ما هماکنون تعداد موتورسيکلتهاي آتشنشان را براي تسريع در حضور، افزايش دادهايم و دو خودروي مناسب بازار که عرض کمتري دارند نيز تا آذرماه به ناوگان آتشنشاني افزوده ميشود. آموزش همگاني را نيز در بازار گسترش ميدهيم اما کل بازار احتياج به بهينهسازي و مناسبسازي دارد. رييس سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران افزود: بازار تهران احتياج به يک متولي قدرتمند دارد که مناسبسازي بازار را بر عهده بگيرد و همه بازاريها هم با آن همکاري کنند.
100
انتهای پیام/