به فکر نوشتن ادبيات فني معماري سنتي ايران باشيم

به گزارش ميراث آريا(chtn) معاون حفظ، احيا و ثبت آثار تاريخي سازمان ميراث فرهنگي در ديدار مديران پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي با رئيس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به توسعه و رواج ادبيات مرمت در سطح کشور افزود: نخستين رسالت پايگاه، پژوهش و تحقيق است براين اساس با تقويت محتواي پژوهش و تحقيق در پايگاه‌ها مي‌توان ادبيات مرمت در سطح کشور را نهادينه کرد.

مسعود علويان صدر با تأکيد بر لزوم سازگاري پايگاه‌ها با مردم خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش‌هاي موجود تاکنون ادبيات فني و مهندسي معماري سنتي ايراني نوشته و ارائه نشده که بايد توسط کارشناسان پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي اجرا شود.

وي با بيان اين‌که موضوع تخصصي مقاوم سازي در ادبيات مرمت نيز فراموش شده است از مديران پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي خواست تا معيارها و اصول مقاوم سازي و دخالت فناوري‌هاي نوين در راستاي احياي بناهاي تاريخي را در برنامه‌هاي کاري خود قرار دهند.

اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي بر توليد انديشه منظم و منسجم در ساختار پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي تأکيد کرد و بيان داشت: دراين راستا مشخص کردن اهداف و نيز پرهيز از روزمره‌گي بايد در سرلوحه برنامه‌هاي مديران پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي قرار گيرد./118



انتهای پیام/

کد خبر 1388080667