عضو کميته هماهنگي شبکه ياري کودکان کار و خيابان تاکيد کرد: طرح شناسه کودکان کار و خيابان که قرار بود طي يک ماه بررسي، تحليل و ارزيابي شده و نتايج آن به صورت برنامههاي حمايتي براي کودکان و خانوادههاي نيازمند اعمال شود چرا تاکنون به نتيجه نرسيده و حتي لوحهاي فشرده اطلاعات مربوط به اين شناسه هنوز به دست مناطق، سازمانها، نواحي و ادارات شهرداري و ساير سازمانها نرسيده است.
وي با اشاره به عدم اتمام اطلاعات مربوط به شناسه فوق گفت:متاسفانه نتيجه تحليلها دير شده و باعث شده که 50 درصد کودکاني که پرسشنامههاي مربوط به شناسه را پر کردند از طريق خانوادههايشان که اغلب مهاجر هستند ، جابجا شده و اطلاعات مخدوش شود.
عضو کميته هماهنگي شبکه ياري کودکان ادامه داد: شهرداري بايد جواب دهد که حاصل اين طرح بزرگ که براي آن 375 ميليون تومان بودجه گذاشته چه شد و چرا برنامههاي حمايت براي 20 هزار کودکي که در اين شناسه شناسايي شدند، ارايه نشده است.
وي با بيان اينکه بار مالي در اين شناسه پيشبيني نشده بود تصريح کرد: شهرداري بايد بودجه و مسايل مالي را در اين شناسه پيشبيني و شهرداران مناطق را نسبت به اين طرح درگير و حساس ميکرد اما در حال حاضر اين شناسه فراموش شده و مسئولان شهرداري و شهرداران مناطق هيچ اطلاعاتي در مورد اين شناسه ندارند.
عضو کميته هماهنگي شبکه ياري کودکان ايران عنوان کرد: در حال حاضر اداره آسيبهاي اجتماعي شهرداري تغيير مديريت داشته و اين تغيير مديريت باعث شده که سياستها فراموش شود و رايزنيهاي گذشته، بدون نتيجه بماند.
100
انتهای پیام/