به گفته اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي؛ همچنين در دست نبودن برنامهاي مدون درمورد بافتهاي فرسوده تاريخي و احياي آنها باعث شده که شاهد بافت تاريخي چند صد هکتاري در حاشيه باشيم.
وي خاطرنشان کرد: چنانچه بخواهيم به اين بافتها به صورت موضعي نگاه کنيم تا چند صد سال ديگر هم شاهد احياي آنها نخواهيم بود.
علويان صدر با بيان اينکه بايد حضور مردم را در کنار بافتهاي تاريخي با ارزش تضمين کنيم تصريح کرد:بايد هر سيستم مديريتي بتواند با حضور مردم نقش و حضور جدي در مشارکت، بهسازي، بازسازي و مرمت بافتهاي فرسوده ايفا کند.
وي با اشاره به اجراي سياستهاي تشويقي در اين بخش گفت:در اين راستا بايد از تمام ظرفيتهاي شهري براي تأمين سياستهاي تشويقي استفاده کنيم براين اساس از سال آينده، تمام منابع ملي خود را بر روي سيستم تشويقي متمرکز ميکنيم.
معاون حفظ ، احيا و ثبت آثار تاريخي بيان داشت: شوراي بافت در حقيقت با ايجاد ساماندهي ميتواند با حضور نماينده استان و يا معاون عمراني، اختيار کامل داشته باشد.
وي در پايان تأکيد کرد:همچنين تشکيل شهرداري بافت تاريخي، الگوي ساماندهي مديريتي است که با استفاده از آن درتلاشيم مردم را در توسعه اقتصادي و زيرساختي شهري همراه کنيم./118
انتهای پیام/