وي با اشاره به اينکه آموزش رشتههاي صنايعدستي در قالب شبکه جهاني سحر با رعايت حق مالکيت معنوي براي معاونت صنايعدستي اين استان انجام ميشود، اظهار داشت: 8 رشته صنايع استان با تلاشهايهاي صورت گفته در اين شبکه آموزش داده ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کردستان تصريح کرد: خوشبختانه در چند ماه گذشته در بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي با رويکرد مناسب مسئولان استاني روبرو بودهايم.
حامدي در ادامه اظهار داشت: استان کردستان در بخش آموزش رشتههاي صنايعدستي تا به حال بيش از تعهدات خود عمل کرده است ضمن اينکه تا به حال امکان تجليل از 25 هنرمند پيشکسوت صنايعدستي نيز فراهم شده است.
در ادامه اين نشست معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي قم نيز تصريح کرد: يکي از مهمترين مشکلات صنايع دستي استان قم اجرايي نشدن تفاهم نامه هاي همکاري است.
مهدي نصر اصفهاني مغاني افزود: متأسفانه با سازمانها و ارگان مختلفي تفاهم نامه داريم که چندان به آن عمل نميشود.
وي با بيان اينکه در عرصه رسانه استان قم نيز عملکرد مناسبي داشته است، گفت: در برنامههاي راديويي و تلويزيوني هنرمندان و صنعتگران با حضور مستقيم نمايش خوبي از صنايعدستي استان دادهاند.
اين مقام مسئول اضافه کرد: همکاري با کانونهاي آموزش و پرورش به دنبال عقد تفاهم نامه همکاري برنامه تازهاي است که در بخش آموزش صنايعدستي و هنرهاي سنتي پيگيري ميکنيم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي چهارمحال و بختياري نيز با تأکيد بر اينکه اعتبارات حوزه صنايعدستي استان همچنان با مشکلاتي روبرو است، ادامه داد: متأسفانه صنايعدستي در حال حاضر زير مجموعهاي از سازمان ميراث فرهنگي است اما اعتبارات را در بخش صنعت دريافت ميکند.
بهمن عسگري در ادامه گفت: معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي چهارمحال و بختياري در سال جاري در تلاش براي توسعه خانههاي ترويج روستايي است.
وي خاطر نشان کرد: همچنين در هماهنگي با ارگانها و نهادهاي مختلف آموزش صنايعدستي را براي مددجويان بهزيستي و کميته امداد پيگيري ميکنيم.
111/
انتهای پیام/