ثريا باباخاني افزود: بخشهاي آسيب ديده به ويژه در پايه هاي اين پل سنگي که بر اثر گذر زمان ايجاد شده بود با اجراي مرمت و بازسازي حياتي دوباره يافت.
وي در خصوص اعتبار اختصاص يافته به اين پروژه گفت:400 ميليون ريال اعتبار براي پروژه مرمت و بازسازي اين اثر تاريخي اختصاص يافت که در راستاي بستر سازي ،کف سازي ومرمت پايه ها و طاق پل هزينه شده است.
معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي استان کرمانشاه اضافه کرد:کاربري پل صرفا جهت ايجاد ارتباط به منظور انجام امور آبرساني در حومه شهر گيلانغرب بوده است.
باباخاني با اشاره به برنامه هاي سازمان درجهت بررسي، شناسايي وثبت آثار تاريخي اظهارداشت:در استان کرمانشاه تا کنون بيش از سه هزار اثر تاريخي شناسايي شده که از اين تعداد دو هزار 200 اثر در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده که تلاش مي شود امسال نيز تعداد بيشتري به ثبت برسد.
شهرستان گيلانغرب در فاصله153 کيلومتري جنوب غربي مرکز استان علاوه بر دارا بودن جاذبه هاي تاريخي وطبيعي به عنوان يکي از مسيرهاي گردشگري جنگ نيز به شمار مي رود به طوريکه اين شهرستان در پايداري ومقاومت دربرابر دشمن به عنوان دومين شهر مقاوم کشور در دوران دفاع مقدس نام گرفت./117
انتهای پیام/