تراب محمدي با بيان اينکه تعداد 112حجره در حادثه آتش سوزي هفته گذشته دچار آسيب شدند که از اين تعداد 80 حجره دچار آسيب کلي شده و ساير حجرهها آسيبها جزئي ديدهاند، گفت: مقرر شده است که سازمان ميراثفرهنگي معابر قسمت آسيب ديده را مرمت کند تا شکل اوليه خود را پيدا کنند.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان آذربايجان شرقي گفت: اين قسمت با تير آهن ساخته شده، همچنين 25 حجره در وسط سرا است که با هزينه بسيار کم و غير اصولي ساخته شده است. عمده مشکل ما نيز اين حجرهها است زيرا در پلان مديريتي ثبت جهاني بازار بايد اين حجرهها حذف بشود، چراکه مرمت و ساماندهي آنها براي سازمان مشکل است.
محمدي با بيان اينکه در مجموع اتفاق نظر خوبي در استان پيش آمده و ما بايد اين موضوع را به فرصت تبديل کنيم، متذکر شد: حدود يک سال و نيم است که جلساتي را به رياست معاون استاندار و مسئولان مرتبط داشتيم و تذکرات لازم در اين رابطه داده شده بود که در صورت جلسات نيز موارد پيشنهادي سازمان قيد شده است.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي ادامه داد: ما پيشبيني چنين حوادثي را از قبل ميکرديم و در اين رابطه مکاتبات لازم براي انجام اقدامات پيشگيرانه با سازمان آتشنشاني انجام شده بود.
وي با بيان اينکه کالاها و اجناس بسياري در هريک از اين حجرهها قرار داشتند، تاکيد کرد: هر سازمان بايد مسئوليت خود را بداند چراکه سازمان ميراثفرهنگي نميتواند وظيفه ساير سازمانها مانند آتشنشاني را انجام دهد.
محمدي خاطرنشان کرد: آتشسوزي بر ثبت جهاني اين اثر هيچگونه تاثيري ندارد و مرمت بازار با توجه به تاکيد رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در دستور کار سازمان استان قرار داده شده است و اميدواريم اين مشکل برطرف شود./115
انتهای پیام/