حمايت از صنايع‌دستي منسوخ شده کافي نيست

به گزارش ميراث آريا(chtn)، نماينده صومعه سرا در مجلس شوراي اسلامي با بيان اين مطلب گفت: با اعطاي تسهيلات و حمايت‌هاي ويژه از هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي اين افراد به ادامه فعاليتشان اميدوار مي‌شوند.

سيد کاظم دلخوش تصريح کرد: هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي براي ادامه فعاليت خودشان نيازمند حمايت‌هاي معنوي در کنار حمايت‌هاي مالي هستند.

وي با اشاره به اينکه در بخش حمايت از هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي به نظر مي‌رسد تمامي بخش‌هاي سازمان ميراث فرهنگي کشور بايد متحد شوند، اظهار داشت: البته حمايت در حفظ و احياء رشته‌هاي فراموش شده و يا در حال فراموشي بايد در دستور کار قرار گيرد.

اين نماينده مجلس ادامه داد: از زماني که صنايع دستي با سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ادغام شده وضعيت آن بهتر شده و متولي مشخصي براي صنايع‌دستي پيدا شده است.

اين نماينده مجلس با بيان اينکه صنايع دستي در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها نسبت به گذشته بيشتر پيگيري مي‌شود، گفت: هنرمندان صنايع دستي به روش‌هاي مختلف مانند اعطاي تسهيلات بانکي حمايت مي‌شوند.

دلخوش هنرهاي سنتي و صنايع دستي ايران را در رديف اول آن در دنيا خواند و تأکيد کرد: تنوع هنرهاي سنتي کشور ما گوياي اين مدعي است به خصوص در شمال کشور که تمام خانواده ها با هنرهاي مختلف مانند عروسک بافي، سبد بافي و دوخت لباس‌هاي محلي آشنا هستند و از آن امرار معاش مي‌کنند.

111/



انتهای پیام/

کد خبر 1388081928