ميراث آريا(chtn) - احمدي‌مقدم با اشاره به فراهم شدن ساز و کارهاي لازم براي راه‌اندازي پليس فضاي اطلاعات تصريح کرد: با توجه به وقوع جرايم در فضا‌هاي اينترنتي نيروي انتظامي بايد قابليت‌هاي خود را به منظور مقابله با اين نوع جرايم افزايش دهد چراکه اين فضاها نيز نياز به امنيت دارند.

فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اقدام‌هاي تروريستي گروه‌هاي منافق بيان داشت: بدون شک اقبال مردم به نظام موجب تشديد فعاليت‌ گروهک‌‌هاي تروريستي در خاک کشور مي‌شود.

احمدي‌مقدم خاطرنشان کرد: متاسفانه اقدامات تروريستي تنها سالي يک يا دو بار آنهم در مرزهاي شرقي کشور انجام مي‌شود، که به دليل ماهيت‌شان انعکاس شديدي در کشورهاي مختلف دارد.

وي با بيان اينکه به جز شاخص حوادث ترورويستي ساير شاخص‌ها در مرز‌هاي شرق کشور رو به بهبود است، ادامه داد: با توجه به اينکه اين اقدامات در مرز‌هاي بين سه کشور ايران، پاکستان و افغانستان صورت مي‌گيرد مذاکراتي با سران کشور پاکستان انجام شده است که انتظار مي‌رود نتايج مثبتي به همراه داشته باشد.

فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه حرکت ناجا در برنامه پنجم توسعه بر مبناي پژوهش‌هاي علمي و تغيير کفه ترازوي نرم‌افزاري است، گفت: در گذشته حضور ناجا حضوري سخت‌افزاري بود، اما در برنامه پنجم توسعه اين حرکت به تدريج ناپيدا و نا محسوس شده و جاي خود را به حضور نرم‌افزاري خواهد داد.

احمدي‌مقدم با بيان اينکه نيروي انتظامي بايد با اتکا به اقدامات اجتماعي، افزايش آگاهي مردم مشارکت‌‌هاي اجتماعي را تقويت کند، افزود: نظارت مردم بر فعاليت‌‌هاي نيروي انتظامي، استفاده از فناوري‌هاي جديد و تقويت و اشراف اطلاعاتي بايد به اجراي بهتر قوانين و تمکين مردم در حوزه قانونگرايي بينجامد.

وي ادامه داد: نيروي انتظامي در برنامه چهارم گام‌هاي بلندي در اين زمينه برداشته است که در برنامه پنجم نيز به سرعت انجام خواهد شد.

فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران در ادامه خاطرنشان ساخت: نيروي انتظامي در 20 سال گذشته افزايش کمي قابل توجهي نداشته، در حالي که کشور در همه شاخص‌ها بين 5/1 تا 3 برابر توسعه داشته است که اين امر موجب افزايش نيازهاي امنيتي شده است.

احمدي‌مقدم در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به کاهش ميزان تصادف با آموزش‌هاي ارائه شده بيان داشت: امروز اکثر تصادفات و تخلفات رانندگي مربوط به خودروهاي فرسوده است، چراکه ماشين‌هاي گران قيمت و با عمر کمتر از 5 سال با حجم بيش از 60 درصد تنها 10 درصد تصادفات را به خود اختصاص داده‌اند و خودروهاي فرسوده بيش از 50 درصد تصادفات را موجب مي‌شوند.

وي خروج خودروهاي فرسوده و بهبود حمل و نقل عمومي را از راهکارهاي موثر در کاهش ميزان تصادفات دانست افزود: متاسفانه نرخ‌ جريمه بازدارندگي موثر در جلوگيري از تخلفات را ندارند که مي‌طلبد با فرهنگ‌‌سازي ميزان تخلفات را کاهش داد.

فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران با اشاره به نقش موثر ترمز، کمربند و بدنه خوب و قوي در کاهش ميزان تلفات جاده‌اي بيان داشت: ما از عملکرد شرکت‌هاي خودرو ساز در اين زمينه راضي نيستيم، اما اين شرکت‌ها در چند سال اخير زير فشار قانون و پليس اقدامات موثري انجام داد‌ه‌اند که کافي نيست.

انتهای پیام/

کد خبر 138808224