وي ادامه داد: در اين رابطه لازم است از کشورهاي افغانستان، تاجيکستان، ترکمنستان، عراق، ترکيه، سوريه، لبنان، آذربايجان، ازبکستان، قرقيزستان، قزاقستان، پاکستان، چين و زنگال که در ميراث معنوي نوروز مشترک هستند براي حضور در اين جشن دعوت شود.
موسوي افزود: اين کشورها ميتوانند سفره هفتسين، موسيقي سنتي و نمايشهاي آئيني خود را که در ارتباط با نوروز است مطابق با ضوابط جمهوري اسلامي ايران در اين جشن جهاني عرضه کنند.
وي پيشنهاد داد؛ از نمايندگان کشورهاي عضو اکو و و اعضا سازمان جهاني جهانگردي UNWTO و روساي پيشين اين سازمان و همچنين سفراي کشورهاي مختلف براي حضور در اين جشن جهاني دعوت شود.
موسوي با بيان اينکه 30 استان کشور نيز بايد در اين مراسم شرکت کرده و فرهنگ خود را در ارتباط با نوروز معرفي کنند، خاطرنشان کرد: همچنين از هر استان دو دفتر خدمات مسافرتي و گردشگري برتر ميتوانند براي ارائه و فروش بستههاي سفر در اين جشن شرکت کنند.
وي با بيان اينکه مدت زمان برگزاري اين جشن پنج روز پيشبيني شده است، خاطرنشان کرد: پيشنهاد ميشود اين جشن در اوايل اسفندماه برگزار شود تا با برنامهريزي سفرهاي نوروزي تداخل پيدا نکند.
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري با بيان اينکه در مراسم افتتاحيه اين جشن نيز از رئيس جمهور دعوت خواهد شد، گفت: حضور رسانههاي داخلي و خارجي در برگزاري اين مراسم بسيار حائز اهميت است.
موسوي با بيان اينکه بهتر است نمادي از نوروز به منظور اهدا به کشورهاي شرکتکننده در اين مراسم طراحي شود، بيان داشت: همچنين پيشنهاد ميشود ميهمانهاي اين جشن پس از اختتاميه در قالب تور گردشگري به يکي از استانهاي کشور سفر کنند.
وي با بيان اينکه در کنار جشن جهاني نوروز فعاليتهاي نوروزي ستاد تسهيلات سفر نيز آغاز ميشود؛ اظهار اميدواري کرد در سال 89 نوروزي پر قدرتتر از سالهاي گذشته را شاهد باشيم./115
انتهای پیام/