ميراث آريا(chtn) - آن هنگام قرار شد که هر شهروندي که نسبت به اين قبوض وعوارض موسوم به رنگي اعتراضي دارد به شهرداري مراجعه کند ومشکل را برطرف کنند اما در ديگر سو شهرداري که امسال با کاهش شديد بودجه روبرو است به اين عوارض به چشم منبعي براي درآمد نگاه مي کند.

به همين منظور به جاي اينکه اين عوارض را تصحيح کند اقدام به برپائي جايزه خوش حسابي کرد تا از يک سو برخي را به سوداي دريافت جايزه اقدام به پرداخت اين قبوض کند و هم درآمدهاي پايدار خود را افزايش بدهد.

در آخرين اظهار نظر ها در اين خصوص نيز، معاون مالي اداري شهرداري تهران گفت: آخرين مهلت براي شرکت در مراسم قرعه‌کشي جوايز عوارض نوسازي، کسب و پيشه و بهاي خدمات پسماند 30 آبان ماه است.

حسين پورزرندي ضمن بيان اين مطلب، اظهار کرد: شهرونداني که تا اين تاريخ تمام مبلغ قبوض عوارض خود و بدهي پيشين خود را پرداخت کنند، در اين قرعه کشي شرکت خواهند کرد.

وي افزود: تاکنون نزديک به يک‌هزار ميليارد ريال توسط شهروندان بابت عوارض پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالغ بر 50 درصد افزايش داشته است.

پورزرندي تصريح کرد: افزايش درآمدهاي پايدار شهرداري تهران نشان از اعتماد و مشارکت شهروندان در اداره امور شهر خود است.

وي تاکيد کرد: پول دريافتي از شهروندان صرف هزينه‌هاي عمراني و نگهداشت شهر مي‌شود که شهروندان با مراجعه به سايت شهرداري تهران مي‌توانند با بررسي صورت‌هاي مالي از وضعيت هزينه‌ها و درآمدهاي شهرداري تهران آگاه شوند.

وي ادامه داد: دستيابي به درآمدهاي پايدار مي‌تواند از اتکا شهرداري تهران به درآمدهاي ناپايدار که همان ساخت و ساز است، بکاهد.

معاون مالي اداري شهردار تهران درباره جوايز خوش حسابي، يادآور شد: سه جايزه اسکناس 20 هزار ريالي به ارتفاع برج «ميلاد»، سه جايزه کمک هزينه خريد مسکن هر يک به ارزش 100 ميليون ريال، 131 جايزه کمک هزينه سفر به عتبات عاليات و 31 جايزه کمک هزينه تحصيلي از جوايز در نظر گرفته شده براي خوش حسابان کسب و پيشه است.

وي تصريح کرد: همچنين 131 قطعه سکه تمام بهار آزادي، 31 دستگاه دوچرخه، افتتاح 31 حساب قرض‌الحسنه پنج ميليون ريالي در موسسه مالي و اعتباري شهر و 31 کمک هزينه خريد جهيزيه نيز از جوايزي است که به شهروندان خوش حساب در پرداخت بهاي خدمات مديريت پسماند واحدهاي مسکوني و غيرمسکوني اهدا مي‌شود.

بايد در نظر داشت که جوايز اعلام شده واقعا به نحوي است که بسياري را تحريک مي کند وسوداي بنده شدن در بسياري نيز پرورانده مي شود، اما يک سوال بزرگ پيش مي آيد : در قبال تعداد زيادي از شهروندان که بايد اين عوارض را از سر اجبار پرداخت کنند تا در آمد پايدار شهرداري رونق بيشتري بگيرد ودر حالي که ناراضي هستند،اين اجحاف در حقوق شهروندي آنان محسوب نمي شود.آيا پرداخت جايزه به چند نفر در قبال خالي شدن افراد زيادي ازشهروندان به دور از انصاف نيست وآيا امنيت مالي آنان تهديد نمي شود.
100

انتهای پیام/

کد خبر 1388082554