وي با اشاره به اينکه تاکنون بيشترين در آمد محصولات توليد شده را واسطهها دريافت ميکردند، افزود: هم اکنون بيشتر کالاها به صورت مستقيم به خريداران ميرسد.
اين هنرمند حکاکي روي چرم ايجاد تنوع و ابتکار در محصولات را رمز موفقيت خود دانست و اظهارداشت: در گذشته اين هنر به صورت محدود و تنها در محصولاتي خاص استفاده ميشد ولي امروزه اين صنعت کاربردهاي نامحدودي دارد.
اين صنعتگر که در نمايشگاه قزوين غرفه برتر را از آن خود کرد، در ادامه افزود: حکاکي روي چرم کاربردهاي متعددي از قبيل توليد کيف، کفش، کمربند، ساعت ديواري و مبلمان دارد.
وي در خصوص صادرات آثار خود به ساير کشورها افزود: تاکنون محصولات خود را به آفريقاي جنوبي، ايتاليا، آلمان، استراليا، و آمريکا صادر کردهام.
به گفته اين حکاک روي چرم محدوديتهاي موجود در امر صادرات تا حدودي از رونق اين صنعت کاسته و مشکلاتي را براي هنرمندان ايجاد کرده است.
پور حقيقي در در پايان خواستار حمايت هر چه بيشتر از هنرمندان شد و ياد آوري کرد: استفاده از هنرهاي سنتي و صنايعدستي در فيلمهاي مستند و سريال که اخيراً به صورت جدي پيگيري ميشود، نقش به سزايي در آشنا ساختن افراد با اين هنرها دارد، ضمن اينکه بازار فروش محصولات را نيز افزايش ميدهد.
112/
انتهای پیام/