ماندانا زنگنه افزود:سال گذشته با توجه به جايگاه بين المللي شهر سوخته لزوم احداث تاسيسات گردشگري در آن منطقه،مطالعات امکان سنجي منطقه مزبور انجام و تشريفات قانوني آغاز عمليات اجرايي توسط معاونت سرمايه گذاري صورت گرفت.
وي با اشاره به اعتبارات هزينه شده براي اين پروژه گفت:14 هزار ميليون ريال اعتبار از محل اعتبارات تملک دارائيهاي استاني و دو هزار ميليون ريال اعتبار از محل اعتبارات تملک دارائيهاي ملي هزينه شده است.
به گفته معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان سيستان و بلوچستان شش هزار ميليون ريال اعتبار از محل اعتبارات تملک داراييهاي استاني براي سال جاري مصوب شده است.
زنگنه با اشاره به تاسيسات پيش بيني و اجرا شده در پروژه گفت:برق رساني به منطقه نمونه گردشگري شهر سوخته انجام شده و احداث ساختمان پژوهشي و رفاهي به وسعت دو هزار و 500 متر مربع شامل آمفيتئاتر،موزه،بخش پژوهشي، بخش اداري و رستوران آغاز شد.
وي تصريح کرد:علاوه بر موارد فوق محوطه سازي اطراف مجتمع به مساحت سه هکتار شامل احداث آلاچيق،تعبير معابر پازلي،راه دسترسي آسفالته،رمپ ورود و خروج به مجتمع و تعبيه باغچه صورت گرفته است.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي استان سيستان و بلوچستان ادامه داد:در سال جاري اتمام ساخت مجتمع،طراحي معماري داخلي قسمت هاي مختلف مجتمع و انجام آن و همچنين آبرساني به منطقه در دستور کار قرار دارد.
زنگنه در پاپان يادآوري کرد: عمليات اجرايي احداث مجتمع پژوهشي،اداري و رفاهي شهر سوخته از آذرماه سال گذشته آغاز و با 80 درصد پيشرفت فيزيکي در آيندهاي نزديک به اتمام خواهد رسيد./117
انتهای پیام/