ساماندهي خانه هاي استيجاري بايد در تعاملات فرا بخشي ايجاد شود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، محمدرضا پوينده در دستور جلسه دوم اجلاس تخصصي برنامه‌هاي معاونت گردشگري با موضوع بررسي طرح ملي ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري ضمن بيان اين مطلب افزود: طرح ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري با هدف ايجاد امنيت و ظرفيت بيشتر براي گردشگران مطرح و در ابتدا به صورت پايلوت در شش استان کشور اجرا شد.

وي با بيان اينکه تا کنون 18هزار و 679 خانه اقامتي خصوصي و استيجاري در 15 استان مجري اين طرح شناسايي شده است، افزود: 83 درصد اين ساماندهي مربوط به پنج استان خراسان رضوي، گيلان، مازندران، فارس و اصفهان است.

مدير کل دفتر توسعه گردشگري با بيان اينکه از اين مجموع 41 درصد مربوط به استان مازندران است،گفت: استان‌هاي کرمان و همدان نيز به ترتيب 35 و 23 مورد ساماندهي اماکن استيجاري داشته‌اند که با توجه به گردشگران ورودي به اين دو استان چندان قابل قبول نيست.

پوينده خاطر نشان کرد: در اجراي اين طرح بايد ظرفيت استان‌هاي کشور را بسنجيم و در حدي پيش برويم که ميان عرضه و تقاضا تعادل ايجاد شود و در اين راستا لازم است معاونان گردشگري ظرفيت‌هاي استاني خود را امکان سنجي کنند.

اين مقام مسئول در دفتر توسعه گردشگري سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به شرکت‌هاي مجري طرح ملي ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري خاطر نشان کرد: تعدادي از شرکت‌هاي مجري ضعيف عمل مي‌کنند که لازم است در اين رابطه بازنگري‌هايي انجام شود./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388090345