سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي با اشاره به ظرفيتهاي صنايعدستي استان تهران، اظهار داشت: فضاي کارگاهي صنايعدستي تهران و اشتغال تعداد قابل توجهي از صنعتگران و هنرمندان کشورمان در استان تهران حاکي از اين ظرفيت قابل توجه است.
تهمينه دانيالي ادامه داد: صنايعدستي و هنرهاي سنتي استان تهران با اين در جه از توانمنديها ميتواند هدايت و راهبري صنايعدستي کشور را بر عهده داشته باشد.
وي تصريح کرد: تأکيد شخص رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور اين است که استان تهران از توانمنديهاي بالايي در حوزه فرهنگي و هنري برخوردار است که بايد بيش از اين جدي گرفته شود.
سرپرست اين معاونت با بيان اينکه تا به حال تنها از 10 درصد ظرفيتهاي صنايعدستي استان تهران بهره برداري شده است، گفت: به نظر ميرسد با شناسايي توانمنديهاي هنرمندان در توليد اقلام و محصولات صنايعدستي 10 برابر ظرفيت کنوني بتوان از صنايعدستي و هنرهاي سنتي اين استان بهره برداري کرد.
دانيالي در ادامه اظهار داشت: با خروج فعاليتهاي تصدي گري صنايعدستي از دست دولت به دنبال آن هستيم که زمينههاي لازم را براي حضور و سرمايه گذاري بخش خصوصي در اين عرصه بيشتر کنيم.
اين مقام مسئول اضافه کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي تلاش ميکند در تعامل با ساير مسئولان استاني ظرفيتهاي بيشتري از فضاهاي استان را در اختيار بخش خصوصي و هنرمندان قرار دهد.
اين استاد دانشگاه با تأکيد بر اينکه استان تهران از پتانسيل لازم براي حضور نمايشگاهي و بازارچهاي اقلام و توليدات صنايعدستي دارد، افزود:حضور بارگاه حضرت عبدالعظيم حسني زمينه لازم را براي ايجاد يک موزه صنايعدستي فراهم ميکند.
تهمينه دانيالي در ادامه گفت: خياباني که بارگاه حضرت عبدالعظيم حسني در آن واقع شده امکان لازم را براي نمايش و فروش اقلام صنايعدستي را دارد که بايد براي بهره مندي از اين توانمندي تلاش لازم صورت گيرد.
در پايان اين نشست سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي 18 آذرماه را براي سفر به استان تهران و بازديد از ظرفيتهاي اين استان، ديدار با مسئولان سازمان ميراث فرهنگي تهران و بررسي مسائل و موارد مورد نظر هنرمندان در جمع متوليان انتخاب کرد.
111/
انتهای پیام/