سيد علي اکبر موسوي با بيان اينکه در هنگام مطالعات جداگانه به دو بخش در بافت رسيديم تصريح کرد: بخش مرکزي بافت که داراي هسته تاريخي و ارزشهاي ميراث شهري است و بخشي نيز جزو بافت فرسوده به شمار ميرود.
وي با اشاره به اينکه بخشهاي فرسوده نيازمند نوسازي هستند بيان داشت: براي نوسازي اين بخش از بافت شهر رودسر ساکنان بايد تا جايي که روحيه و امکان مشارکت جويي دارند وارد جريان نوسازي خانهها و کوچههاي محل زندگي حود شوند.
وي با بيان اينکه پروژههاي موضعي براي اين بخشها تهيه ميشود افزود: هماکنون مطالعات سطح يک شامل شناسايي موقعيت بافت در اين فضاي شهري و نقش آن انجام شده است.
اين کارشناس ارشد مرمت و احياي بناها و بافتهاي تاريخي همچنين به اجراي عمليات گونه شناسي بافت در دو حوضه واجد ميراث شهري و فاقد ميراث شهري اشاره کرد.
موسوي اضافه کرد: در اين راستا برداشت کالبدي، اجتماعي، پر کردن پرسش نامهها توسط ساکنان و مصاحبههاي اتفاقي در محلههاي مختلف، بررسي نيازهاي ساکنان با نگاه جامعهنگرانه و حوضه فعال علوم اجتماعي و مردمشناسي ومطالعات اقتصادي انجام شده است.
وي تحقق پذير شدن مداخله در اين نوع بافتها را يکي از شاخهها عنوان کرد و گفت: براي اين منظور، فرصتهاي سرمايهگذاري، هزينهها و درآمدهايي که براي مداخله در بافت براي ساکنان و سرمايهگذاران ممکن است متصور باشد شناسايي و مطالعات آن نيز انجام شده است. /119
انتهای پیام/