وي ادامه داد: کشور ترکيه داراي جاذبههاي توريستي بسياري به ويژه به خاطر وجود اماکن مذهبي و تفريحي است که براي گردشگران از نقاط مختلف جهان جاذبههاي بسياري دارد.
وزير فرهنگ ترکيه با اشاره به اينکه به دليل وجوه مشترک ميان اماکن گردشگري ايران و ترکيه بايد در راستاي افزايش تعاملات ميان اين دو کشور گام برداشت، اظهار داشت: تغيير در روال مسير پرواز گردشگران ايران به ترکيه و يا بالعکس در اين راستا راهگشا خواهد بود.
گوناي اضافه کرد: فراهم شدن زمينههاي لازم براي ايجاد خطوط هوايي و مسيرهاي تاره پرواز از شهرهاي توريستي ايران به مقصد ترکيه مناسبات گردشگري دو کشور را گسترش ميدهد.
اين مقام مسئول افزود: ما معتقديم که انجام فعاليتهاي گردشگري ميان دو کشور تنها منوط به مناطق محدودي نيست بلکه با ايجاد مسيرهاي تازه هوايي امکان ورود گردشگران به تمامي عرصههاي فرهنگي، تاريخي و تفريحي دو کشور فراهم ميشود
وزير فرهنگ اين کشور با تأکيد بر اينکه سالانه بيش از 7 ميليون نفر از کشورهاي مختلف به ترکيه سفر ميکنند، گفت: بيش از يک ميليون نفر از آنها را ايرانيان تشکيل ميدهند که رقم قابل توجهي است.
وي در ادامه اظهار داشت: با توجه به نبود مشکلات در بخش صدور گذرنامه براي هر دو کشور، ايجاد بانکهاي مشترک بخش مهمي از فعاليتهاي گردشگري که منبع درآمد مناسبي به شمار ميآيد را تسهيل ميکند.
گوناي جاذبههاي گردشگري ايران را بسيار قابل توجه دانست و افزود: با وجود قابليتها و ويژگيهاي منحصر به فردي که در ايران هست ايجاد مسيرهاي تازه پرواز و بانکهاي مشترک به عنوان راه حلهاي تازه در گسترش تعاملات موثر خواهد بود.
وزير فرهنگ کشور ترکيه با بيان اينکه مشترکات فرهنگي ايران و ترکيه زياد است و بايد انظار جهاني را به سوي اين مشترکات بکشيم، ادامه داد: برگزاري نمايشگاه بزرگ شکوه فرهنگ ايراني آغاز دوبارهاي در مناسبات دو کشور است که دنيا را متوجه ايران و ترکيه ميکند.
ارطغرل گوناي يادآور شد: نمايشگاه شکوه فرهنگ ايراني امتياز بزرگي چون توجه بيشتر جهان به فرهنگ ايران و ترکيه را به همراه داشت که بايد پذيرفت به عنوان يک حرکت مناسب براي بازاريابي گردشگري دو کشور قابل قبول بوده است.
111/
انتهای پیام/