وي علاوه بر نقش فرهنگي برگزاري اينگونه نمايشگاهها،به تأثير نقش گردشگري در موازنه تجاري و بازرگاني منطقه اشاره کرد و از اين رو از مديران و دست اندرکاران صنعت گردشگري که ميهمانان اين نمايشگاه هستند خواست تا از اين فرصت براي معرفي امکانات توريستي کشورمان استفاده کنند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي کشور تصريح کرد: تلاش بر اين است تا از تجارب و امکانات کشورهاي هدف گردشگري به نحو مطلوب در اين نمايشگاه استفاده شود و اميدواريم از بستر مناسبي که در نمايشگاه ايجاد شد، نتايج دلخواه و مورد نظر حاصل شده باشد.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي کشور افزود: معتقدم که کشورهاي خاورميانه براي در اختيار گرفتن سهم عمدهاي از بازار توريسم که به رقم يک ميليارد و 600 ميليون گردشگر سالانه تا سال 2020 خواهد رسيد، قدمهاي مناسبي برداشته است.
موسوي يادآور شد: يکي از اولويتهاي اصلي دولت دهم و اهتمام بسيار جدي دولتمردان ما در سالهاي اخير، توسعه گردشگري بوده هست.
وي با تاکيد بر اينکه ماموريت بخش مهمي از بدنه اجرايي دولت، گسترش زيرساختهاي گردشگري کشورمان است، گفت: در اين راستا ما در صدد هستيم با فراهم ساختن شرايط اعطاي ويزا در تمامي مبادي ورودي کشورمان، به غير از چند فرودگاهي که هم اکنون به اين کار مبادرت دارند و همين طور صدور ويزاي الکترونيکي، گسترش دفاتر اطلاع رساني، ارايه مشوقها، ارتقاي سطح خدمات و استانداردهاي فني، پذيرش سرمايههاي خارجي، تجهيز زيرساختها و گسترش سيستم حمل و نقل شرايط حضور بيش از پيش گردشگران را در کشورمان فراهم کنيم.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي کشور اظهار داشت: اعطاي نمايندگي گردشگري کشورمان به آژانسهاي فعال در کشورهاي خارجي و يا شخصيتهاي حقيقي و حقوقي در ساير کشورها و توسعه دفاتر اطلاع رساني از ديگر برنامههاي ما در نظام اطلاع رساني بازاريابي گردشگري است که اميدوارم شرکتها و آژانسهاي حاضر در اين نمايشگاه ما را در انجام آن ياري کنند.
موسوي افزود: ساخت بيش از يکصد هتل در ستارههاي مختلف و افزايش تعداد تخت هتلها طي برنامه پنج ساله در دولت دهم در دست اجراء است.
وي خاطر نشان کرد: در حال حاضر علاوه بر اعتبارات سازمان ميراث فرهنگي، پنج درصد اعتبارات عمراني استان ها نيز به زيرساختهاي گردشگري از جمله تامين جادههاي دسترسي، تامين آب و برق و گاز براي مناطق نمونه کردشگري اختصاص يافته است.
معاون گردشگري کشور يادآور شد: انتظار بر اين است که با جذب سرمايههاي خارجي در اين بخش کمکهاي بيشتري براي اين صنعت تدارک ببينيم بنابراين در اين بخش با جذب سرمايهگذاران و با برنامه ريزي و سياستگذاري هايي که سازمان در پيش گرفته روي هم رفته ميتوان به آينده صنعت گردشگري کشور اميدوار بود.
موسوي افزايش سطح استانداردهاي کيفي و ارتقاي سطح خدمات در واحدهاي مؤثر از جمله هتلها را ديگر برنامههاي در دست اقدام معرفي کرد و گفت: در اين مسير دولت با ارائه وامها و مشوقهاي ديگر، در صدد افزايش بهرهوري از هتل هاي موجود کشور است زيرا بر اين باور هستيم که اگر ظرفيت هتل هاي کشور ما به حد مطلوب و استاندارد برسد، به طور واقعبينانه مي توانيم به جلب و جذب 20 ميليون گردشگر تا پايان سال هدف 1404 بيانديشيم.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي کشور يادآور شد: دفاتر خدمات مسافرتي و آژانس داران که نقشي مهم و اساسي در پيشبرد برنامههاي گردشگري کشورمان دارند يکي ديگر از موارد کانون توجه معاونت گردشگري سازمان است.
وي گفت: هم اکنون 2 هزار و 350 دفتر خدمات مسافرتي موجود در کشور در صنعت گردشگري فعال هستند که ما اميدواريم با تخصصي شدن زمينه فعاليت آنها، شاهد گسترش بازارهاي جديدي در اين حوزه باشيم.
موسوي با بيان اينکه حمل و نقل به عنوان يک زيرساخت اساسي و مکمل صنعت توريسم نيز در کانون توجه ما قرار دارد، تصريح کرد: اين امر خصوصاً در بخش حمل و نقل هوايي از اهميت مضاعف برخوردار است و اميدواريم با افزايش و برقراري پروازهاي مستقيم هوايي از مقصد ساير کشورهاي جهان به مبداء کشورمان شاهد حضور بيشتر گردشگران خارجي باشيم.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي کشور با اشاره به موضوع مهم ترانزيت گردشگران از طريق خاک ايران گفت: ايران به دليل واقع شدن در کريدورهاي بين المللي و اصولا از دوران باستان به دليل واقع شدن درمرکز جاده ابريشم همواره محل گذر و تردد تجار و سياحان بوده است و امروزه نيز کشورمان با تقويت زيرساخت هاي ارتباطي در صدد ارتقاي جايگاه خود است.
وي افزود:در تلاش هستيم اين نمايشگاه را در تقويمunwto ثبت کنيم تا به عنوان دومين نمايشگاه بينالمللي کشور در اين تقويم جاي گيرد./117
انتهای پیام/