وي با اشاره به اينکه هم اکنون در حال فراهم آوردن مقدمات اين طرح هستيم، افزود: طرحهاي توجيهي ابتدا بايد مورد تأييد کميته مشترکي متشکل از سازمان کار و امور اجتماعي، استانداري تهران و معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان تهران قرار گيرد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي تهران در خصوص مبالغ وامهاي زود بازده تصريح کرد: مقدار اين وامها بر اساس طرحهاي توجيهي که از سوي صنعتگران ارائه شده، مشخص ميشود.
وي افزود: با توجه به طرحهاي توجيهي صنعتگران براي راه اندازي کارگاههاي صنايعدستي از وامهاي 10 ميليون تا يک ميليارد توماني بهره مند ميشوند.
اين مقام مسئول با اشاره به اينکه صنعتگران پس از دريافت وام موظف به بيمه کردن افراد افراد تحت پوشش خود هستند، گفت: صنعتگران ميتوانند از اين وام براي تهيه مواد اوليه، ابزار، دستگاهها و تجهيزات در گسترش کارگاهها استفاده کنند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي تهران اظهارداشت: وامهاي کلان به صنعتگراني اختصاص مييابد که پروانه توليد کارگاهي دارند و وامهاي با مبالغ پايين به افرادي که تنها داراي کارت شناسايي صنعتگري دارند اعطا ميشود.
رتبهاي اعطاي وامهاي زودبازده را گامي مثبت براي صادرات صنايعدستي دانست و خاطر نشان کرد: هدف از اعطاي وامهاي زود بازده رونق بخشيدن به هنرهاي سنتي و صنايعدستي است.
112/
انتهای پیام/