مسعود نصرآزاداني با بيان اين مطلب عنوان کرد: پروژه احداث تونل توحيد، پروژهاي در سطح ملي بود که در همه ابعاد، چه از نظر گستردگي کار و چه سطح اثر گذاري آن نيازمند کار تيمي فشرده و گسترده از شهرداري تهران بود که خوشبختانه شرايطي که در شهر بود اين فضا را ايجاد کرد.
نصرآزاداني با تأکيد بر اينکه شهرداري تهران از آغاز پروژههاي وسيع استقبال ميکند درباره تجربيات کسب شده در اين پروژه گفت: چون اين پروژه دومين پروژه از نوع تونلينگ است که از سوي شهرداري به بهره برداري ميرسد، قطعاً تجربياتي که در اين پروژه ايجاد شد نيز ميتواند در پروژههاي بعدي کمک کند. در واقع تجربياتي که در اين پروژه ايجاد شد براي بخش مهندسي شهري در تهران و ديگر کلانشهرها نيز ذخيرهاي بسيار ارزنده است.
البته در اين که اين کار را مي توان کار خوبي دانست ترديد نيست اما گاهي اوقات فرار به جلو هايي صورت مي گيرد که اصل قضيه را زير سوال مي برد.به عنوان نمونه وي ادعا کرده است که اين پروژه نمونه اي از برنامه ريزي است .
اگر اين گونه است چرا تا به امروز حداقل دو بار تاريخ افتتاح اعلام شده است واين عمل صورت نگرفته است .از سوي ديگر شهرداري مدعي است که اگر ريزشي در تونل توحيد صورت نمي گرفت اين وعده ها عملي مي شد .پس اينجا همان برنامه ريزي ادعا شده از سوي نصر آزاداني زير سوال مي رود چرا که يکي از فاکتور هاي لازم براي انجام پروژه هاي بلند مدت در نظر گرفتن احتمالات است که گويا اين مساله در برنامه ريزي شهرداري جائي نداشته است.حال با اين وجود بايد باور کرد که تونل توحيد مفهوم جديدي از برنامه ريزي است واگر باشد حتما اين تعريف شهرداري از اين واژه را بايد به ادبيات مديريت و مهندسي اضافه کرد.
100
انتهای پیام/