حسين بختياري با اشاره به اينکه ايجاد خانه هنرمندان صنايعدسنتي ايران به عنوان يک حرکت بنيادين انگيزه توليد کنندگان و هنرمندان اين عرصه را بالا ميبرد، اظهار داشت: يکي از مسائلي که هنرمندان صنايعدستي کشور را به ادامه فعاليت دلگرم ميکند توجه به نيازهاي حمايتي آنها است.
وي ادامه داد: خانه هنرمندان صنايعدستي ايران به سمت سياستهاي سازمان، معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي و خواسته هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي پيش ميرود.
مدير عامل مجمع صنعتگران صنايعدستي شهر ري تصريح کرد: اين تشکل صنايعدستي ميتواند هماهنگي انجمنها و نهادهاي مردمي صنايعدستي کشور را بر عهده داشته باشد.
بختياري با بيان اينکه پيشنهاد توليد کنندگان براي راه اندازي اين مکان همراه با جديت و پيگيري بسيار است، گفت: اين تشکل ميتواند در تمامي استانها دفتري داشته باشد که سياستهاي کلي را ميان انجمنهاي مردم نهاد استاني نيز ترويج دهد.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي نيز با اعلام موافقت اين معاونت با طرح راه اندازي خانه هنرمندان صنايعدستي کشورمان، تصريح کرد: البته طرحي که از سوي هنرمندان و توليد کنندگان تهراني مطرح شده است نيازمند بررسي بيشتري است.
يحيي رحمتي در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر در بخش تشکلهاي صنفي و انجمنهاي مردم نهاد صنايعدستي کشورمان با مشکلاتي روبرو هستيم.
وي با تأکيد بر اينکه بيش از يکصد تشکل و انجمن مردم نهاد صنايعدستي در کشورمان فعال است، گفت: اما متأسفانه هيچ گونه هماهنگي ميان آنها و معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي وجود ندارد.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت افزود: يکي از معضلاتي که در حال حاضر با آن روبرو هستيم موضوع تفويض اختيار براي صدور مجوزهاي صنايعدستي کشور است.
وي خاطرنشان کرد: در صورت موافقت نهايي اداره کل جذب منابع و کارآفريني معاونت سرمايه گذاري و طرحها براي ايجاد خانه هنرمندان صنايعدستي کشورمان، وظايف صدور مجوزها به اين تشکل تفويض اختيار ميشود.
رحمتي ياد آور شد: در صورت فعاليت خانه هنرمندان صنايعدستي کشور در قالب يک تشکل صنفي صنايعدستي امکان اين تفويض اختيار به وجود ميآيد.
111/
انتهای پیام/